Prirodna atrakcija godine

Nagrada „PRIRODNA ATRAKCIJA GODINE“ dodijelit će se prirodnim turističkim atrakcijama regionalne/nacionalne razine atraktivnosti koje doprinose turističkom iskustvu destinacije. Prijaviti se mogu subjekti koji svojim gostima pružaju jedinstveno iskustvo posjete svojoj atrakciji te pokazuju inovativnost i faktor različitosti koji ih izdvaja od ostalih atrakcija.

TKO SE PRIJAVLJUJE?

Za natjecanje u ovoj kategoriji mogu se prijaviti turističke atrakcije u domeni prirodnih bogatstava Turističke atrakcije koje se ovdje prijavljuju isključuju događaje, no mogu biti geomorfološki oblici, vode, klima, bioraznolikost (vegetacija i životinjski svijet) i prirodna baština. Prijaviti se mogu subjekti koji posluju kao prirodne atrakcije za koje se plaća ulaznica, ali i one koje ne naplaćuju ulaz. Prijavljeni subjekti moraju pružati svojim gostima jedinstveno iskustvo posjete atrakciji te pokazati inovativnost i faktor različitosti koji ih izdvaja od ostalih atrakcija. Subjekti koji se prijavljuju u ovoj kategoriji moraju biti registrirani za pružanje usluga poslovanja kao turistička atrakcija te ostalih s time vezanih aktivnosti.

KAKO NAPRAVITI DOBRU PRIJAVU?

U prijavi je važno realno, istinito i što subjektivnije opisati kvalitete, dostignuća i specifičnosti kandidata za kojeg se podnosi kandidatura kako bi se ocjenjivačkoj komisiji pružila što potpunija slika o predmetnom poslovnom subjektu i njegovom proizvodu ili usluzi.

Kvaliteta predane prijave uvelike utječe na ishod ocjenjivanja, stoga uložite vrijeme i kreativnost u formiranje prijave koja adekvatno opisuje vaše poslovno dostignuće.

UVJETI I ODREDBE

Predajom prijave preko službene web stranice www.croatia.hr, kao prijavljeni subjekt slažete se s dolje navedenim uvjetima natjecanja:

  • Zaposlenici, predstavnici ili članovi uže obitelji osoba zaposlenih kod organizatora Natjecanja ne mogu se prijaviti na Natječaj.
  • Subjekti se mogu prijaviti na više kategorija, ali svaka prijava za pojedinu kategoriju mora biti ispunjena u zasebnom formularu ovisno o kategoriji (formulari se razlikuju prema kategorijama).
  • Sudjelovanjem u natjecanju slažete se da ulaskom u najbolje 3 ocijenjene prijave sudjelujete i u promotivnim aktivnostima natjecanja.
  • Organizator natjecanja nema obvezu povrata informacija ili materijala (uključujući autorska djela) koji su priloženi uz prijavu.
  • Odluka ocjenjivačkog tima je finalna i nije predmet žalbi. Dodijeljene ocjene, izbor finalista kao i odluka o pobjedniku su finalne.
  • U slučaju bilo kakvih nesuglasica oko dodijeljenih ocjena, prijava te u slučaju arbitraže, finalnu odluku donose Hrvatska turistička zajednica i Ministarstvo turizma te na nju nije moguće uložiti žalbu ili ju dodatno osporavati.
  • Sve prijave će završetkom natjecanja dobiti pisanu povratnu informaciju od ocjenjivačke komisije.

 

Rok za podnošenje kandidatura prolongiran je do 20. kolovoza 2022. do 23.59 sati.
 

PRIJAVE

 Najbolji u kategoriji „PRIRODNA ATRAKCIJA GODINE“ u 2019. godini

  • Nacionalni park Paklenica
  • Nacionalni park Sjeverni Velebit