„Hrvatska 365 Gourmet“ radionica Dubrovnik

PROGRAM EDUKATIVNE RADIONICE

Datum: 19. 11. 2018.
Lokacija: Hotel Kompas Dubrovnik, Ul. kardinala Stepinca 21, 20000 Dubrovnik

Raspored: 9.00 do 14.00 sati

8.30 - 9.00 sati
        Registracija uzvanika (ispred dvorane)
        *Prilikom registracije uzvanici će dobiti slušalice za prijevod

9.00 - 10.00 sati
        Predavanje na temu Plodovi mora, alge i njihovo sljubljivanje - Gragnano’s calamarata
        predavač: chef Giuseppe Mancino, 2 Michelin*, restoran Il picollo principe, Viareggio

10.05 - 10.50 sati
        Predavanje na temu La Capinera kao bogatstvo sicilijanske kuhinje obnovljene inteligentnom
       i inovativnom kreativnošću - Ravioli od svježe tjestenine s plodovima mora i juhom od školjaka
        predavač: chef Pietro D'Agostino, 1 Michelin*, restoran La Capinera, Taormina

10.55 - 11.40 sati
        Predavanje na temu Impresivan desert za prekrasne uspomene - Čokoladna juha s listićima od lješnjaka
        predavač: chef Bruno Pastorelli, chef slastičar Assiette Champenoise, Reims

11.40 - 11.55 sati
        Pauza za kavu

11.55 - 12.40 sati
        Predavanje na temu Sommellerie: prijenos kroz osjetila za zadovoljstvo gosta 
        predavač: Maurizio Dante Filippi, Sala della Comitissa, vinski bar, Baschi

12.45 - 13.30 sati
        Predavanje na temu Poslovni razvoj: Umjetnost stvaranja novog prihoda
        predavač: Gabriel Vasquez, izvršni MBA i magistar marketinga i upravljanja prodajom BA Culinary Arts

13.30 - 14.00
        Tasting s potpisom Michelinovih chefova