Novosti iz TZŽ-a

Dalmaland/Fun Park Biograd

Hrvatska dobiva jedinstveno mjesto zabave po uzoru na svjetske centre zabave

23.06.2022. -
Zadarska
Dalmaland će pripojiti vodene atrakcije tematskim cjelinama Fun Parka Biograd, a Hrvatska dobiti jedinstveno mjesto zabave po uzoru na svjetske centre zabave. Bazeni, tobogani, vodeni spustovi pridružit će se već poznatom Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem Zapadu u sadašnjem Fun Parku Biograd i spojiti vožnje na atrakcijama, tematsku zabavu s kupanjem.
Zadarska županija domaćin putovanja putničkih agenata iz talijanske regije Piemonte

Zadarska županija domaćin putovanja putničkih agenata iz talijanske regije Piemonte

23.06.2022. -
Zadarska
U organizaciji Turističke zajednice Zadarske županije i na inicijativu Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Italiji, Zadarsku su županiju posjetili agenti udruženja talijanskih putničkih agencija Fiavet iz gospodarski razvijene regije Piemonte, a zahvaljujući direktnoj zračnoj povezanosti Torina i Zadra.
Ivan Coric

Teniske ikone prvi put u povijesnom ambijentu pulske Arene

20.06.2022. -
Istarska
Od 1. do 3. kolovoza u Puli se priprema veliki spektakl kakav najveći istarski grad nije vidio. U Arenu stiže Legends Team Cup - ATP Champions Tour, susret najvećih imena tenisa koje će na povijesnoj pozornici odmjeriti snage i još jednom pokazati kako je antički amfiteatar mjesto za veličanstvene izvedbe.
TZ Varaždinske županije

Festival varaždinskih dvorišta 2022.

20.06.2022. -
Varaždin
Vikend u Varaždinu je uvijek odlična ideja, a još bolja postaje kad se u njemu održava jedna od brojnih manifestacija koji su mu i priskrbili epitet „grada festivala“.
Humska udruga mladih

Srpanj u znaku glazbe i filma - Hoomstock i Tabor Film Festival

20.06.2022. -
Krapinsko-zagorska
Hoomstock #16 će se održati 1. i 2. srpnja u Humu na Sutli, a jubilarno 20. izdanje Tabor Film Festivala od 7. do 10. srpnja na već poznatoj lokaciji Dvora Veliki Tabor.
Arhiva TZ Gupčev kraj

4. Ljeto u Donjoj Stubici

20.06.2022. -
Donja Stubica i Gornja Stubica
Četvrto izdanje manifestacije “Ljeto u Donjoj Stubici” publici donosi četiri vrhunske komedije na predivnoj lokaciji u Termama Jezerčica.
Arhiva TZ Gupčev kraj

Ljeto u dvorcu Oršić 2022.

20.06.2022. -
Krapinsko-zagorska
Nakon Stubica festa, TZ područja Gupčev kraj već je u velikim pripremama za novu sezonu omiljenog događanja "Ljeto u dvorcu Oršić".
Danijel Soldo/Novo u Srijemu i Slavoniji: šest tematskih pješačko-planinarskih staza

Novo u Srijemu i Slavoniji: šest tematskih pješačko-planinarskih staza

20.06.2022. -
Vukovarsko-srijemska
Šest staza, od čega četiri vode do najistočnije kontrolne točke Hrvatske planinarske obilaznice, ukupno više od 80 kilometra čistog užitka - novi turistički proizvod Vukovarsko-srijemske županije nudi savršen spoj rekreacije i hedonizma.
Petrovo – slavlje kutinsko 2022.

Petrovo – slavlje kutinsko 2022.

20.06.2022. -
Sisačko-moslavačka
Prije 185 godine Kutina je dobila status trgovišta, a uz blagdan sv. Petra i Pavla (29. lipnja) stekla je i pravo sajmovanja. Uz taj dan, punina radosti kutinskog života traje od crkvenog brijega do središta grada, u kojem će se i ove godine održati događanje pod nazivom Petrovo – slavlje kutinsko.
 Festival skulpture u pijesku

Festival skulpture u pijesku u Loparu

20.06.2022. -
Primorsko-goranska
Loparska Rajska plaža krajem lipnja se pretvara u atelje na otvorenom, gdje brojni mladi umjetnici stvaraju originalne skulpture u pijesku.