Novosti iz TZŽ-a

Ivana Nobilo

Proslavimo Svjetski dan turizma u Zagrebu, 27. rujna

26.09.2023. -
Grad Zagreb
Sve Zagrepčane i goste očekuje koncert Louise banda na Zrinjevcu, smjena straže Počasne satnije Kravat pukovnije, te nastup orkestra ZET-a. U ponudi su i besplatni tematski razgledi grada.
TZ Sisačko-moslavačke

Kestenijada, Hrvatska Kostajnica, 6.-8. listopada

26.09.2023. -
Sisačko-moslavačka
Jedna od najvećih, najatraktivnijih i najposjećenijih manifestacija u kontinentalnoj Hrvatskoj nudi pregršt sadržaja za sve uzraste, u čast ukusnoga jesenskog ploda i simbola grada.
Ana Glavan

Muzsa festival u kraljevskom gradu Ninu s više od 200 folkloraša

26.09.2023. -
Zadarska
Međunarodni festival folklora, glazbe i plesa doveo je u Nin skupine i izvođače iz Slovenije, Mađarske i Poljske i omogućio produženje turističke sezone s ponudom kulturnog turizma.
TZ Sisačko-moslavačke

Fungi fest, Sunja, 30. rujna

25.09.2023. -
Sisačko-moslavačka
U jeku smo sezone berbe gljiva, kojih je u moslavačkim i banijskim šumama u izobilju. No, one prave, ukusne valja se potruditi pronaći, što je najbolje u društvu.
TZ Splitsko-dalmatinske

4. Festival Nordijskog hodanja Jelsa, 29. rujna - 1. listopada

25.09.2023. -
Splitsko-dalmatinska
Discipline u kojima će se natjecati su nordijsko hodanje i pješačenje povijesnim stazama Jelse, karta s rutama vodi kroz povijesne staze ove hvarske općine.
Frank Heuer

Obilježavanje Svjetskog dana turizma na Kvarneru

22.09.2023. -
Primorsko-goranska
Iduće srijede ali i u nastavku tjedna bit će organiziran veliki broj besplatnih obilazaka, izleta, biciklijada, predavanja.
TZ Vukovarsko-srijemske

Vukovarci na najvećem svjetskom sajmu za kružna putovanja

22.09.2023. -
Vukovarsko-srijemska
TZ Vukovara u suradnji s Gradom, Vukovarsko-srijemskom županijom, Lučkom upravom Vukovar promovirala riječnu ponudu na Seatrade Europe 2023 Cruise & River Cruise Convention u Hamburgu.
TZ Istarske

Savudrijski resort u ekskluzivnom svjetskom društvu

22.09.2023. -
Istarska
Golf Adriatic, dio luksuznog resorta Kempinski Hotel Adriatic, pridružio se portfelju svjetske klase i s novom titulom očekuje promociju prostora među članovima PGA-a te golferima diljem svijeta.
TZ Zagrebačke

Počinje omiljeni jesenski festival Zagrebačke županije

21.09.2023. -
Zagrebačka županija
Nezaboravna atmosfera, bajkovite lokacije vinskih cesta, vrhunska vina i hrana te glazba uživo čine 3. izdanje najboljeg vinskog festivala kontinentalne Hrvatske - Via Vino.
TZ Zadarske

Dani agroturizma Ravnih kotara, 23.-24. rujna

21.09.2023. -
Zadarska
Manifestacija promovira ruralni poljoprivredni i gastronomski identitet zadarskog zaleđa. Dani agroturizma su svojevrsna tradicija koju iz godine u godinu svi vjerno iščekuju.