Objave za medije

Promocija Hrvatske na medijskim platformama Lonely Planeta

22.05.2019. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica i Lonely Planet, vodeći svjetski specijalizirani medij za putovanja pokrenuli su unutar Lonely Planet portala personaliziranu stranicu posvećenu Hrvatskoj.

Hrvatski turizam predstavljen u Veroni

21.05.2019. -
Priopćenja
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji predstavilo je hrvatski turizam u okviru Državnog prvenstva Italije u nogometu za banke i financijske institucije.

Odabran direktor Predstavništva HTZ-a u Seulu i voditeljica ispostave HTZ-a u Los Angelesu

20.05.2019. -
Priopćenja
Na održanoj 51. sjednici Turističkog vijeća donesene su odluke o dodijeli potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima i potpora programima destinacijskih menadžment kompanija; imenovan je direktor predstavništava HTZ-a u Južnoj Koreji sa sjedištem u Seulu te voditeljica ispostave HTZ-a u SAD-u sa sjedištem u Los Angelesu. Donesena je i odluka o odabiru medijskih agencija za suradnju u 2019. godini.

U Dubrovniku je održana premijera posljednje epizode serije „Igra prijestolja“

20.05.2019.
Premijera je okupila brojne fanove, predstavnike medija i građane Dubrovnika koji su mogli uživati u posljednjim kadrovima na velikom platnu u tvrđavi Revelin.

U Pragu održano uspješno predstavljanje Dubrovnika

17.05.2019. -
Priopćenja
U prostorijama svečane rezidencije gradonačelnika Praga održano je predstavljanje Dubrovnika.

Predstavnici vodećih francuskih turoperatora i agencija u Hrvatskoj

17.05.2019. -
Priopćenja
HTZ u suradnji s francuskim turističkim portalom TourMag provodi projekt tradicionalnog putovanja vlasnika i predsjednika Uprava najvećih francuskih organizatora putovanja i agencija.

Dvije prestižne nagrade za hrvatski turizam sa sajma ITB China u Šangaju

16.05.2019. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica predstavlja hrvatsku turističku ponudu na poslovnom sajmu ITB China, koji se održava u Šangaju od 15. do 17. svibnja 2019. godine.

Promocija gastronomije u Milanu

15.05.2019. -
Priopćenja
Predstavništvo HTZ-a u Italiji je, u suradnji sa specijaliziranim časopisom za gastronomiju “Sale e pepe”, organiziralo posebni kulinarski performans za medije.

Prvo sveobuhvatno istraživanje stavova i potrošnje turista u Hrvatskoj

13.05.2019. -
Priopćenja
Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s Institutom za turizam prvi puta u povijesti provode na području cijele Hrvatske sveobuhvatno nacionalno turističko istraživanje.

Direktor Staničić na okruglom stolu „Hrvatska 2020: izazovi predsjedanja EU za međunarodno pozicioniranje“

10.05.2019. -
Priopćenja
Okrugli stol Hrvatska 2020: izazovi predsjedanja EU za međunarodno pozicioniranje je održan u sklopu konferencije Communication Management Forum 2019.