Objave za medije

Panel rasprava HTZ-a "Mi smo Hrvatska" na WMF-u

22.09.2018. -
Priopćenja
Na Weekend Media Festivalu održana je panel rasprava HTZ-a "Mi smo Hrvatska", na kojoj je, između ostalih, sudjelovao i direktor Kristjan Staničić.
Weekend Media Festival 2018

Jedino sport svi prate uživo. Zato je promocija koju je nogomet donio Hrvatskoj neprocjenjiva

21.09.2018.
‘Sport je jedini sadržaj koji se mora gledati uživo jer jedino tako dobijemo potpuni doživljaj. Vijesti, filmovi, serije – sve ostalo se može gledati ‘on demand’, osim sporta.

Francuski novinari u obilasku hrvatskih destinacija

19.09.2018.
U organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Predstavništva HTZ-a u Parizu, u Hrvatskoj ovih dana boravi šest francuskih novinara iz eminentnih francuskih medija.

Novinarska ekipa ARTE TV-a u Istri, dok su njemački agenti obišli Šibensko-kninsku županiju

17.09.2018. -
Priopćenja
U sklopu suradnje Hrvatske turističke zajednice, odnosno ureda Ispostave u Münchenu i njemačko-francuske televizije ARTE TV, organizirano je snimanje emisije „360° GEO Reportage“.

Posljednji nastavak kampanje „Epic Week in Croatia – Last call“

13.09.2018. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram pokrenula je posljednji četvrti nastavak odlično prihvaćene kampanje „Epic Week in Croatia - Last call“.

HTZ u suradnji s MICHELINOM organizirao gastronomsku čaroliju u srcu Pariza

11.09.2018. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica je u suradnji s MICHELINOM organizirala gastronomski event „Four hands dinner“. Riječ je o ekskluzivnoj večeri održanoj u pariškom restoranu La Scène.

Najavljeni javni pozivi Hrvatske turističke zajednice

10.09.2018. -
Priopćenja
Održana je 39. sjednica Turističkog vijeća HTZ-a na kojoj su članovima Vijeća predstavljena izvješća nadzornih odbora turističkih zajednica te na kojoj su prezentirani i prijedlozi poziva Hrvatske turističke zajednice za 2019. godinu.

Rast turističkog prometa u dosadašnjem dijelu turističke godine

06.09.2018. -
Priopćenja
Prema podacima sustava eVisitor u Hrvatskoj je u razdoblju od siječnja do kraja kolovoza ostvareno 15,7 milijuna dolazaka (+5%) i 88,5 milijuna noćenja (+4%).
Yuri Cortez sa zastavom Hrvatske

Fotoreporter AFP-a Yuri Cortez: Oduševljen sam Hrvatskom!

05.09.2018. -
Priopćenja
Cortez u Salvador nosi hrvatsku zastavu, dres hrvatske nogometne reprezentacije i poseban poklon s posvetom Marija Mandžukića. Yurija su video porukom pozdravili Modrić i Lovren, a preko društvenih mreža Mandžukić i Pivarić.

12 svjetski poznatih influensera u Slavoniji

03.09.2018. -
Priopćenja
HTZ organizira drugi nastavak odlično prihvaćene promotivne kampanje „Visit Slavonia, Share Slavonia“, a riječ je o promociji fokusiranoj na blogove i društvene mreže