Objave za medije

Sudionici prestižnog America's Cupa u organizaciji D-Marin grupe stigli u Hrvatsku

21.05.2018. -
Priopćenja
Šibenik je spreman za nautički događaj godine jer će D-Marin Mandalina, po prvi put u povijesti, ugostiti najbolje svjetske jedriličare i priznate poslovne ljude na prestižnoj regati klase TP52.

Hrvatska vina okupila Bavarce u centru Münchena

19.05.2018. -
Priopćenja
Promocija hrvatskih vina pod brandom Vina Croatia – vina mosaica održava se od 18. do 20. svibnja na poznatom trgu Wittelsbacherplatz u Münchenu u organizaciji HGK i HTZ-a.

Hrvatska kongresna ponuda predstavljena na sajmu IMEX Frankfurt

17.05.2018. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica i ove je godine predstavila hrvatsku kongresnu ponudu na sajmu IMEX koji se održavao u Frankfurtu od 15. do 17. svibnja 2018. godine.

U Milanu prezentirani novi letovi prema Hrvatskoj

17.05.2018. -
Priopćenja
U organizaciji Predstavništva HTZ-a u Italiji, za predstavnike turističkih agencija, turoperatora i udruga (CRAL) organizirana je prezentacija novih letova zrakoplovne kompanije Volotea te turističkih regija Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko – neretvanske županije.

Dani hrvatskog turizma ove godine održat će se u Hvaru

16.05.2018.
Ministar Cappelli na svečanoj sjednici Skupštine TZ grada Hvara predstavio je ovogodišnju destinaciju tradicionalnog susreta turističkih djelatnika, manifestaciju „Dani hrvatskog turizma“.

Hrvatska turistička ponuda predstavljena na sajmu ITB China u Šangaju

16.05.2018. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica (HTZ) predstavlja hrvatsku turističku ponudu na poslovnom sajmu ITB China, koji se održava u Šangaju od 16. do 18. svibnja 2018. godine.

Svjetski poznati chefovi s Michelinovom zvjezdicom prvi put u Vukovaru

15.05.2018. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u vukovarskom hotelu Lav II organizirala je „Hrvatska 365 Gourmet“ radionicu, koja je okupila više od 40 sudionika.

Predstavljanje hrvatskih vina i hrvatske turističke ponude u Münchenu

15.05.2018. -
Najave
Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska turistička zajednica, pod brandom „Vina Croatia – vina mosaica“ organiziraju promociju hrvatskih vina, koja će se održati od 18. do 20. svibnja na poznatom trgu Wittelsbacherplatz u Münchenu.

Hrvatska u Milanu predstavljena kao idealna destinacija za odmor

14.05.2018. -
Priopćenja
Uoči završetka školske godine te ključnog odabira destinacija za godišnje odmore, posebice važne za obitelji s djecom, Predstavništvo HTZ-a u Milanu prezentiralo je hrvatsku turističku ponudu u okviru manifestacije „Milano food city“.

U Italiji predstavljena tradicionalna hrvatska kuhinja

11.05.2018. -
Priopćenja
U rimskom hotelu Regina Baglioni danas je održan hrvatski i moliški gourmet performans, najveći gastro program te vrste ikad održan u Italiji.