Objave za medije

U Parizu održan najveći međunarodni turistički sajam za široku publiku

19.03.2019. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica predstavila je hrvatsku turističku ponudu na 44. međunarodnom turističkom sajmu Salon mondial du tourisme (MAP) u Parizu.
Sandra Milovcevic_Jenny Rafter_Brian Gallagher_Ivana Shiell_Brenda Roche - Cork Airport

Predstavljen novi direktan let Aer Lingusa Cork – Dubrovnik

15.03.2019.
U organizaciji Predstavništva HTZ-a u Londonu, TZ grada Dubrovnika, irskog nacionalnog zračnog prijevoznika Aer Lingus te zračne luke Cork održana je promocija Dubrovnika u drugom najvećem gradu Irske.

HTZ osvojio Grand PRix HUOJ-a za komunikacijski projekt sa slavim fotoreporterom Yurijem Cortezom

14.03.2019. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica osvojila je prestižnu nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske.

Najavljen dvoznamenkasti rast organiziranog turističkog prometa iz Rusije

13.03.2019. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica i ove godine predstavlja hrvatsku turističku ponudu na sajmu MITT, koji se u svom 26. izdanju održava u Moskvi do 14. ožujka.

Potpisan Sporazum o suradnji na kreiranju, razvoju i promociji turističkog branda regije „Gorski kotar“

12.03.2019. -
Priopćenja
U Ravnoj Gori je potpisan Sporazum o suradnji na kreiranju, razvoju i promociji turističkog branda regije „Gorski kotar“.

Predstavljena Strategija razvoja turizma Imotske krajine

11.03.2019. -
Priopćenja
Danas je u Imotskom predstavljena Strategija razvoja turizma Imotske krajine do 2025. godine čija bi implementacija trebala osigurati bitne pretpostavke za kvalitetniji turistički iskorak Imotske krajine.

U Češkoj predstavljena hrvatska nautička ponuda i ponuda aktivnog turizma

11.03.2019. -
Priopćenja
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Češkoj je nastupilo na sajmu For Boat, koji se održao u Pragu, ali i na tradicionalnom sajmu For Caravan.

Hrvatska ponuda predstavljena na sajmu BOOT u Tullnu

11.03.2019. -
Priopćenja
U Tullnu je održan 48. specijalistički sajam Austrian Boat Show – BOOT TULLN, najveći i najraznovrsniji sajam za vodene sportove na području centralne i istočne Europe.

Drugi dan vodećeg svjetskog sajma ITB u Berlinu

07.03.2019. -
Priopćenja
Danas se u Berlinu održava drugi dan sajma ITB, najveće svjetske turističke burze na kojoj se i ove godine predstavlja hrvatska turistička ponuda.
Gault & Millau Croatia Chefovi

Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019.

07.03.2019. -
Priopćenja
U Hotelu Esplanade Zagreb održana je gala svečanost povodom predstavljanja drugog izdanja gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia za 2019.