Objave za medije

U Milanu održan božićni domjenak za talijanske medije

06.12.2023. -
Priopćenja
Prigodni božićni ručak s predstavnicima talijanskih medija tradicionalno u prosincu organizira Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji, a ove je godine Turistička zajednica Kvarnera bila partner u pripremi ovog božićnog druženja.

HTZ sudjelovala na konferenciji „Goranski dan turizma“

06.12.2023. -
Priopćenja
Turistička zajednica Gorskog kotara po prvi put je organizirala Gorski kotar Conference pod nazivom "Goranski dan turizma", a koji se održao u Fužinama.

Turistička posezona u plusu, u studenome ostvareno 13 posto više dolazaka

05.12.2023. -
Priopćenja
U Hrvatskoj je u studenome ostvareno više od 375 tisuća dolazaka i 941 tisuća noćenja, što u odnosu na isti mjesec prošle godine predstavlja rast od 13 posto u dolascima i 1 posto u noćenjima.

Zimske ljepote Hrvatske na naslovnici The Sunday Timesa

04.12.2023. -
Priopćenja
Prestižni britanski The Sunday Times, u svome Travel izdanju, objavio je reportažu o Hrvatskoj kao nezaobilaznoj destinaciji tijekom zimskog, odnosno, blagdanskog razdoblja, na online platformi, i na naslovnici tiskanog izdanja.

Hrvatski dan u Amsterdamu!

01.12.2023. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica i Predstavništvo HTZ-a za zemlje Beneluxa organizirali su u Amsterdamu posebno promotivno događanje, odnosno susret s 200 najvažnijih partnera, turističkih agenata, turoperatora i medija na tržištu Nizozemske.

HTZ na kongresnom sajmu IBTM World u Barceloni

29.11.2023. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica sudjeluje na kongresnom sajmu IBTM World koji se od 28. do 30. studenog održava u Barceloni. Riječ je o jednom od najznačajnijih sajmova u Europi, ali i svijetu, na kojem HTZ već tradicionalno predstavlja hrvatsku kongresnu i incentive ponudu.

Turistička zajednica Šibensko–kninske županije promovirala turistički film „More Than Beauty“

24.11.2023. -
Priopćenja
Turistička zajednica Šibensko-kninske županije premijerno je prikazala promotivni–turistički film „More Than Beauty“ u „Kući umjetnosti Arsen“ u Šibeniku.

HTZ u akciji sadnje hrasta lužnjaka na Petrovoj gori

24.11.2023. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica dio je projekta Večernjeg lista „Rezolucija Zemlja“ te je sudjelovala u sadnji hrasta lužnjaka na Petrovoj gori.

HTZ: Tijekom zimske sezone letenja očekuje se više od 150 jedinstvenih aviolinija

23.11.2023. -
Priopćenja
Hrvatska će tijekom zimskog rasporeda letenja biti direktno povezana s 28 zemalja, a najveći broj direktnih zrakoplovnih linija povezivat će Hrvatsku s Njemačkom, Poljskom, Austrijom, Nizozemskom i Ujedinjenim Kraljevstvom.

HTZ organizirala poslovni webinar Croatian Virtual Get2Gether

23.11.2023. -
Priopćenja
Hrvatska turistička zajednica organizirala je virtualni poslovni webinar Croatian Virtual Get2Gether, i to za tržište Kazahstana, Azerbajdžana, Gruzije, Armenije, Turkmenistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Kirgistana.