Javni poziv za izbor nacionalnog pobjednika za europsku destinaciju izvrsnosti (EDEN) za 2019. na temu „ Zdravstveni i wellness turizam“

JAVNI POZIV za izbor nacionalnog pobjednika za Europsku destinaciju izvrsnosti (EDEN) za 2019. na temu „Zdravstveni i wellness turizam“

Predmet Javnog poziva je izbor nacionalnog pobjednika za Europsku destinaciju izvrsnosti (EDEN) za 2019. na temu „Zdravstveni i wellness turizam“. Temeljem natječajnog poziva Europske komisije, cilj izbora je nagrađivanje i promicanje netradicionalnih turističkih destinacija koje su razvile svoju turističku ponudu te ju temelje prvenstveno na wellness turizmu čime pridonose cjelokupnom i održivom razvoju destinacije i porastu posjećenosti tijekom cijele godine, a posebice u razdoblju izvan glavne sezone.

Dokumentacija za kandidiranje podnosi se putem pošte u digitalnom obliku (USB / CD) i u tiskanom obliku.

Krajnji rok za podnošenje kandidatura je 9. kolovoza 2019. (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 9. kolovoza 2019.)

Dodatne informacije isključivo pisanim putem na e-mail adresu: [email protected] najkasnije tri dana prije roka za dostavu kandidatura.