Nagrada u poslovnom turizmu

Godišnje hrvatske turističke nagrade otvorene su za sve dionike u hrvatskom turizmu te predstavljanju priliku za prezentiranje izvrsnosti i primjera najboljih praksi, ali i njihovo promicanje i javno priznanje. Cilj je promovirati, poticati i nagrađivati izvrsnost u hrvatskom turizmu.

Kategorija Nagrada u poslovnom turizmu prepoznaje izvrsnost u području poslovnog turizma, koji sudionicima pruža jedinstveno i vrijedno iskustvo prilikom sudjelovanja u raznim oblicima poslovnih okupljanja. Posebno se vrednuje kvaliteta infrastrukture, inovativnost u konceptima organizacije poslovnih događanja, ali i broj sudionika koje privlače pojedina događanja odnosno destinacije poslovnog turizma. Primjena koncepta održivosti i zero-waste politike posebno je značajna prilikom oblikovanja ponude poslovnog turizma, ali i povećanja vidljivosti pojedinih destinacija poslovnog turizma. Razvoj poslovnog turizma može dati doprinos realizaciji ciljeva strateških dokumenata hrvatskog turizma što je potrebno naglasiti i obrazložiti u samoj kandidaturi.

Za nagradu se mogu kandidirati: turističke zajednice, kongresni uredi i hoteli, kao i drugi poslovni subjekti, organizacije, udruge i institucije koje su u prethodnom periodu zabilježile značajne pozitivne pomake u organizaciji poslovnih događaja i time doprinijele razvoju poslovnog turizma Republike Hrvatske.

Pozivamo vas da se prijavite za godišnje hrvatske turističke nagrade te time promovirate svoj rad i izvrsnost koju ostvarujete, ali i budete prepoznati kao najbolji dionici hrvatskog turizma!