Kamp godine

Godišnje hrvatske turističke nagrade otvorene su za sve dionike u hrvatskom turizmu te predstavljanju priliku za prezentiranje izvrsnosti i primjera najboljih praksi, ali i njihovo promicanje i javno priznanje. Cilj je promovirati, poticati i nagrađivati izvrsnost u hrvatskom turizmu.

Kategorija Kamp godine prepoznaje izvrsnost u području smještajnih objekata i smještajnih jedinica koji pružaju jedinstveno iskustvo boravka u kampovima, a uključuju usluge noćenja, hrane i pića, wellnessa, sportskih aktivnosti za odrasle i djecu te ostalih usluga u kampu. Fokus nagrade je na posebnosti iskustva i doživljaja u kampu, ali i ocjeni ulaganja u infrastrukturu i kadrove, implementaciji strategije održivosti i digitalizacije, uključenosti lokalne zajednice te doprinosu razvoju turističke destinacije. Nagrada je otvorena za sve kampove koji su posvećeni izvrsnosti u poslovanju te unaprjeđuju doživljaj u turizmu i doprinose ostvarenju ciljeva strateških dokumenata hrvatskog turizma

Za nagradu se mogu kandidirati registrirani kampovi u Republici Hrvatskoj.

Pozivamo vas da se prijavite za godišnje hrvatske turističke nagrade te time promovirate svoj rad i izvrsnost koju ostvarujete, ali i budete prepoznati kao najbolji dionici hrvatskog turizma!