DMK - Turistički aranžman godine

Godišnje hrvatske turističke nagrade otvorene su za sve dionike u hrvatskom turizmu te predstavljanju priliku za prezentiranje izvrsnosti i primjera najboljih praksi, ali i njihovo promicanje i javno priznanje. Cilj je promovirati, poticati i nagrađivati izvrsnost u hrvatskom turizmu.

Kategorija DMK – turistički aranžman godine prepoznaje izvrsnost u području kreiranja inovativnih turističkih aranžmana koji turistima pružaju jedinstveno, vrijedno i nezaboravno iskustvo upoznavanja destinacije i različitih segmenata njene turističke ponude, kao i specifičnosti lokalne zajednice. Pri tome je značajna primjena koncepta održivosti, razvijanje i jačanje ponude i vidljivosti destinacija i segmenata njene ponude objedinjenih u turistički aranžman. Kreiranje inovativnih turističkih aranžmana daje doprinos realizaciji ciljeva strateških dokumenata hrvatskog turizma što je potrebno naglasiti i obrazložiti u samoj kandidaturi.

Za nagradu se mogu kandidirati prije svega destinacijske menadžment kompanije, turističke agencije koje su u prethodnom periodu zabilježile osmislile i realizirale turistički aranžman (aranžmane) i time značajno doprinijele razvoju turizma Republike Hrvatske.

Pozivamo vas da se prijavite za godišnje hrvatske turističke nagrade te time promovirate svoj rad i izvrsnost koju ostvarujete, ali i budete prepoznati kao najbolji dionici hrvatskog turizma!