Potpore programima DMK

Temeljem Godišnjeg programa rada i financijskog plana za 2018. godinu Hrvatska turistička zajednica objavljuje

JAVNI POZIV

za dodjelu potpora programima destinacijskih menadžment kompanija u 2018. godini


Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Hrvatske turističke zajednice za programe razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa koji pridonose sljedećim ciljevima:

  • aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Hrvatske,
  • obogaćivanju turističke ponude,
  • razvoju inovativnih proizvoda koji omogućavaju produljenje turističke sezone i smanjenje sezonalnosti te povećanje turističkog prometa, posebice u razdoblju pred i posezone te na kontinentu,
  • stvaranju prepoznatljivog imidža Hrvatske kao destinacije turizma posebnih interesa te
  • tržišnoj valorizaciji složenih turističkih proizvoda kao razloga dolaska turista na pojedinu destinaciju u Hrvatskoj.


Korisnici kandidaturu s cjelokupnom dokumentacijom iz točke VII. Javnog poziva šalju u zatvorenoj omotnici s naznakom „Javni poziv za potpore DMK – ne otvaraj“, na adresu Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb).


Rok za podnošenje kandidatura je 31. siječnja 2018. godine (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 31. siječnja 2018. godine).

Dodatne informacije: isključivo pisanim putem, na [email protected] najkasnije tri dana prije roka za dostavu kandidatura.

Javni poziv za dodjelu potpora programima destinacijskih menadžment kompanija u 2018. godini
Odluka o dodjeli potpora programima DMK u 2018.