Dani hrvatskog turizma

Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika.

U višednevnom radnom djelu – stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci, planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade. Kako se radi o najznačajnijem godišnjem događaju takvog tipa u Hrvatskoj, svečana dodjela turističkih nagrada predviđena je uz televizijsko praćenje iste.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.


Dani hrvatskog turizma održat će se 24. i 25. listopada 2018. godine u Hvaru, a službeni program možete pogledati ovdje.

Za sudjelovanje na Danima hrvatskog turizma možete se prijaviti putem online obrasca na stranici Ministarstava turizma. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi.

Sudionicima Dana hrvatskog turizma osigurana su parkirna mjesta od 23. do 26. listopada na gatu sv. Duje u Splitu na ulazu u luku kod Glavnog terminala. Prilikom dolaska na gat sv. Duje potrebno je djelatnicima Lučke uprave napomenuti da je razlog parkiranja sudjelovanje na Danima hrvatskog turizma u Hvaru.
BROJ PARKIRNIH MJESTA JE OGRANIČEN.

Plovidbeni red za vrijeme DHT-a
Sponzori i organizatori DHT