Dani hrvatskog turizma

Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika.

U višednevnom radnom djelu – stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci, planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade. Kako se radi o najznačajnijem godišnjem događaju takvog tipa u Hrvatskoj, svečana dodjela turističkih nagrada predviđena je uz televizijsko praćenje iste.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.
 

DANI HRVATSKOG TURIZMA 2019.

Novi sjaj

Ovogodišnji središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u razdoblju od 2. do 5. listopada na području Slavonije.

Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru.

Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci dok će se završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održati u Osijeku na Perivoju kralja Tomislava, Tvrđa 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati. Za sudjelovanje na Danima hrvatskog turizma možete se prijaviti putem online obrasca. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi.

HEP - generalni sponzor

Online prijave dostupne su do 1. listopada 2019. godine.

Tijekom održavanja Dana hrvatskog turizma svim sudionicima će na raspolaganju biti tri akreditacijska centra:

Osijek , hodnik Rektorata Sveučilišta u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3
            Radno vrijeme: 2.-4. listopada 2019. od 08:00 do 20:00

Vukovar , dvorac Eltz, prostor za prijem, zgrada velikog dvora (prizemlje), Županijska 2
            Radno vrijeme: 2. listopada 2019. od 17:00 do 21:00

Vinkovci , Lovački dom Kunjevci, Kunjevci b.b.
            Radno vrijeme: 3. listopada 2019. od 16:00 do 21:00

Bagatin poliklinika

Press akreditacije mogu se zatražiti putem e-maila [email protected]. Uz ime, prezime i redakciju potrebno je navesti kontakt e-mail i broj telefona te naziv prezentacije za koju ste zainteresirani na dan 3. listopada.

Akreditacija je obavezna za prisustvovanje radnom i svečanom dijelu skupa.

Sve detaljne informacije o Danima hrvatskog turizma 2019., uključujući program, lokacije, servisne informacije i novosti možete pronaći na aplikaciji asappx koju možete preuzeti za Android i IOS.

Službeni program Dana hrvatskog turizma možete preuzeti u nastavku.

Program Dana hrvatskog turizma