Hotel godine

Godišnje hrvatske turističke nagrade otvorene su za sve dionike u hrvatskom turizmu te predstavljanju priliku za prezentiranje izvrsnosti i primjera najboljih praksi, ali i njihovo promicanje i javno priznanje. Cilj je promovirati, poticati i nagrađivati izvrsnost u hrvatskom turizmu.

Kategorija Hotel godine prepoznaje izvrsnost u području smještajnih kapaciteta koji pružaju jedinstveno iskustvo boravka u hotelima, a uključuju usluge noćenja, hrane i pića, wellnessa, sportskih aktivnosti za odrasle i djecu, kongresnih aktivnosti te ostalih usluga u hotelu. Fokus nagrade je na posebnosti iskustva i doživljaja u hotelu, ali i ocjeni ulaganja u infrastrukturu i kadrove, implementaciji strategije održivosti i digitalizacije, uključenosti lokalne zajednice te doprinosu razvoju turističke destinacije. Nagrada je otvorena za hotele različitih kategorija, koji su posvećeni izvrsnosti u poslovanju te unaprjeđuju doživljaj u turizmu i doprinose ostvarenju ciljeva strateških dokumenata hrvatskog turizma.

Za nagradu se mogu kandidirati registrirani hoteli u Republici Hrvatskoj.

Pozivamo vas da se prijavite za godišnje hrvatske turističke nagrade te time promovirate svoj rad i izvrsnost koju ostvarujete, ali i budete prepoznati kao najbolji dionici hrvatskog turizma!