2018.

UDRUŽENO OGLAŠAVANJE

Glavni ured Hrvatske turističke zajednice, Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb objavljuje

JAVNI POZIV za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2018. godini

S ciljem povećanja turističkih dolazaka i noćenja u predsezoni i posezoni i na kontinentu u razdoblju cijele godine, produljenja sezone i povećanja ukupnog turističkog prometa, Hrvatska turistička zajednica će u 2018. godini provoditi promociju hrvatskog turizma kroz oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora.

Krajnji rok za podnošenje prijava turističkim zajednicama županija i Turističkoj zajednici grada Zagreba je 15. rujna 2017. godine.

Za sva pitanja prije slanja prijave zainteresirani se mogu javiti turističkim zajednicama županija (linkovi na web stranice turističkih zajednica županija navedeni su u Javnom pozivu), odnosno na adresu GU HTZ-a [email protected].


STRATEŠKI PROJEKTI

Glavni ured Hrvatske turističke zajednice, Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb objavljuje

POZIV za iskazivanje interesa za provedbu strateških promotivnih kampanja na emitivnim tržištima u 2018. godini

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) kao nacionalna turistička organizacija, svojim promidžbenim aktivnostima želi podići svijest o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji tijekom cijele godine, te time ujedno utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i opće potrošnje.

U skladu s tim HTZ planira uspostaviti suradnju s partnerima iz turističke industrije, te na emitivnim tržištima aktivno promovirati hrvatsku turističku ponudu s ciljem privlačenja većeg broja gostiju u predsezoni i posezoni.

Za više informacija molimo obratite se na adrese navedene u Pozivu za iskazivanje interesa.