Unique smještaj godine

Godišnje hrvatske turističke nagrade otvorene su za sve dionike u hrvatskom turizmu te predstavljanju priliku za prezentiranje izvrsnosti i primjera najboljih praksi, ali i njihovo promicanje i javno priznanje. Cilj je promovirati, poticati i nagrađivati izvrsnost u hrvatskom turizmu.

Kategorija Unique smještaj godine prepoznaje izvrsnost u području smještajnih kapaciteta koji pružaju jedinstveno iskustvo u turizmu, a uključuju usluge noćenja povezane s jedinstvenim doživljajem. Fokus nagrade je na posebnosti iskustva i doživljaja, ali i valorizaciji ulaganja u infrastrukturu i kadrove, implementaciji strategije održivosti i digitalizacije, uključenosti lokalne zajednice te doprinosu razvoju turističke destinacije. Nagrada je otvorena je za one objekte koji razvijaju nekonvencionalne i inovativne smještajne kapacitete (odmor na kućicama na drvetu, na moru, podzemni smještaja…) te unaprjeđuju doživljaj u turizmu i doprinose ostvarenju ciljeva strateških dokumenata hrvatskog turizma.

Za nagradu se mogu kandidirati registrirani objekti za pružanje usluga smještaja u Republici Hrvatskoj.

Pozivamo vas da se prijavite za godišnje hrvatske turističke nagrade te time promovirate svoj rad i izvrsnost koju ostvarujete, ali i budete prepoznati kao najbolji dionici hrvatskog turizma!