Budimpešta 2022

KONTAKT OSOBA ZA PRIJAVU
PODACI O GOSPODARSKOM SUBJEKTU
SUDIONICI NA RADIONICI
Podnositelj prijave suglasan je da se predmetni podaci dijele između ostalih sudionika Sell Croatia radionice radi ostvarivanja poslovnih kontakata i koriste radi ostvarivanja poslovnih kontakata od strane navedenih subjekata
Hrvatska turistička zajednica prikupljene podatke neće dalje obrađivati na način koji nije u skladu s tom svrhama, te ih neće predavati trećoj strani, a bez izričite suglasnosti podnositelja prijave.
Hrvatska turistička zajednica će sve podatke obrađivati zakonito, pošteno i transparentno s obzirom na podnositelja prijave.
Podnositelj prijave svjestan je da se održavanje radionice i aktivnosti vezane uz Sell Croatia radionice fotografiraju i to isključivo u svrhu informiranja javnosti putem web stanice Hrvatske turističke zajednice.
 
Za radionice u 2022. godini nije potrebno uplaćivati kotizaciju. U slučaju izostanka prijavljenog sudionika, odnosno ne dolaska na radionicu, sudionik podnošenjem prijave potvrđuje da je suglasan platiti Hrvatskoj turističkoj zajednici obeštećenje u visini od 2.000 kn, osim u slučaju više sile za što je potrebno dostaviti odgovarajuću dokumentaciju te zaprimiti suglasnost HTZ-a.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.