Ugovor o suizlaganju

Sve informacije vezane za koncept i opcije suizlaganja nalaze se u Ugovoru o suizlaganju 2025 i Općim uvjetima suizlaganja 2025.

Hrvatska turistička zajednica će i ove godine snositi 50% troška uređenja na općim sajmovima (opći, nautički, kamping) kojeg definira tehnički izvođač odabran putem javnog natječaja. Budući da su sredstva za troškove uređenja suizlagačkih mjesta u budžetu HTZ-a ograničena, ista će moći iskoristiti suizlagači koji će dostaviti ugovore/prijavnice u periodu raspoloživosti sredstava. Ukoliko se sredstva potroše prije završetka prijava za suizlaganje, preostali suizlagači će biti u obvezi platiti puni trošak uređenja za svoje suizlagačko mjesto.

Cijena suizlaganja ovisi o vrsti suizlagačkog mjesta, a obuhvaća cijenu zakupa i uređenja štanda koju se suizlagač obvezuje podmiriti Hrvatskoj turističkoj zajednici. Cijena zakupa je podložna promjenama, a bit će uvjetovana od strane organizatora sajma.

Molimo u Ugovoru/Prijavnici popunite cijenu sukladno troškovima zakupa i uređenja navedenim za svaki sajam. Još jednom napominjemo da je objavljena cijena uređenja stvarna cijena uređenja, a dok se sredstva ne iscrpe molimo da u prijavnice unosite 50% nižu cijenu u odnosu na stvarnu cijenu uređenja štanda.

Molimo sve zainteresirane da se prijave za suizlaganje što je prije moguće. Napominjemo kako HTZ ima pravo odbiti prijavu zbog nedostatka prostora.

Preporučeni rok prijava za sajmove koji će se realizirati u prvom kvartalu 2025. godine je najkasnije tijekom rujna uz iznimku sajma Reise + Camping Essen gdje smo zemlja partner te je preporučeni rok prijave do kraja kolovoza, a za jesenske sajmove najkasnije do kraja godine, odnosno do popunjenja predviđenih mjesta na pojedinom štandu.

Napomena:

Hrvatska turistička zajednica zadržava pravo promjena, ako se to tijekom vremena pokaže potrebnim i opravdanim.