Nizozemska

Zlatna penkala Sander Hiskemuller

PISANI MATERIJAL

Sander Hiskemuller u svojoj reportaži za Margriet Special naslova “Nikad više odavde” autor piše o Istri. Poluotok na brežuljcima mjesta boje meda gdje možete doživjeti pravi godišnji odmor. Nakon kratkog poetskog uvoda u kojem novinar uspoređuje Istru sa Toscanom, slijede dvije stranice sa pregrštom korisnih informacija za buduće turiste u Istri – informacija o destinaciji, mogućnostima smještaja te dodatnim sadržajima.

Zlatna penkala Mark Wagemakers

BLOG MATERIJAL

Mark Wagemakers u svom blogu piše o otoku Rabu kao o romantičnoj destinaciji. Za Rab piše da je simpatičan i fotogeničan otok na kojem su predivne plaže i kristalno čisto more. Blog je napisan u senzualnom stilu, ali sa mnogo praktičnih informacija za buduće posjetitelje. Informacije o smještaju, mogućnostima wellnessa, kako doći do otoka i sl. su potkrijepljene korisnim web linkovima. Tekst krasne fotografije otoka. Također, Travelvalley je objavio blog o Istri u 2014., te 2010. o Plitvicama.

Zlatna penkala Linnemoor Looije, Leslie Borgers i Daan Kuipers

TV REPORTAŽA

3 o reis reportaža, producentica Linnemoor Looije te kolege Leslie Borgers i Daan Kuipers  su u dvije episode za BNN producentsku kuću na simpatičan način mlađoj populaciji prikazali Zagreb, te nezaobilazne predivne Plitvice. Naposljetku su predstavljeni Zadar i Pag/Zrće, destinacije za mladu publiku koja želi provod te otok Rab naša prva nudistička destinacija ujedno i dobra lokacija za ljubitelje ronjenja. Ukupno dvije emisje napravljene su informativno i inspirativno i vidjelo ih je 1.149.000 gledatelja.