ŽDrAl trail 2019: Utrka za profesionalce, ljubitelje vina, rekreativce i vlasnike pasa

TZŽ referenca: Bjelovarsko-bilogorska
Objavljeno: uto, 24.09.2019 - 11:12
Ždral Trail
Ivana Djedović

Klub SKOK poziva sve zainteresirane rekreativce i ljubitelje prirode i druženja da se prijave na četvrto izdanje utrke u Daruvaru, „ŽDrAl trail 2019“, koja će se održati 5. listopada. Ove godine možete birati između četiri utrke:

  1. Mali žDrAl 17km/+650m,
  2. Veliki žDrAl 27km/+900m
  3. Canicross 8km/+250m
  4. Rekreativni Wine Race 8km/+250m

Mali i veliki žDrAl su dio Kontinentrail i Slavonsko-baranjske lige, a na utrke se mogu naravno prijaviti i oni koji ne skupljaju bodove u ligama.

Canicross utrka je dio Prins Canicross lige, a također se mogu prijaviti i svi koji žele sudjelovati. Canicross je disciplina gdje se skupa s trkačima utrkuju i psi koji su na poseban način povezani s trkačem tijekom cijele utrke.

Wine race je rekreativna utrka sa okrepnim stanicama kod daruvarskih vinara. Na njoj mogu sudjelovati apsolutno svi, a kušanje vina na okrepnim stanicama nije obavezno.

Start, cilj, ručak, druženje i sve ostale popratne aktivnosti održat će se u Dvorcu grofa Antuna Jankovića u Daruvaru. Za sve natjecatelje osiguran je ručak, a nakon proglašenja najboljih slijedi after-party uz živu glazbu. Krajnji rok za uplatu startnine je 25. rujna, ako želite potpuni startni paket.

Više doznajte ovdje.