Terme Tuhelj otvaraju novo i najmodernije glamping naselje u kojem gosti mogu uživati od 24. lipnja

TZŽ referenca: Krapinsko-zagorska
Objavljeno: uto, 23.06.2020 - 12:21
Glamping Village Terme Tuhelj
Sustav turističkih zajednica

Da je boravak u prirodi ono za čime gosti žude na svome odmoru, dobro znaju u Termama Tuhelj, pa su s posebno pažnjom prionuli izgradnji novog resorta. Kamp Vita*****, prvi kamp s 5* u kontinentalnoj Hrvatskoj na kojem se prostiru 72 parcele za kampere, od 24. lipnja i službeno dobiva svoj novi dio - luksuzno glamping naselje s 36 premium mobilnih jedinica, bazenima i wellness zonom za opuštanje.

U sklopu Glamping wellnessa gosti će imati na raspolaganju parnu i finsku saunu, prostorije za masažu, whirlpool te zonu za opuštanje s terasom. U sklopu naselja nalazit će se i dječji bazen s vodenim dječjim atrakcijama kao i wellness bazen za opuštanje.

Posebnost boravka u glamping selu Termi Tuhelj bit će svakako doručak u košarici koji će se pripremati posebno prema željama svakog gosta, a zamišljen je kao personaliziran doručak sadržan od lokalnih namirnica koji će se posluživati direktno u kućici.

U sklopu naselja nalazit će se i lounge zona s otvorenim ložištem gdje će se u sklopu lijepog vremena pripremati jedan dio doručka, a gostima taj dio može služiti i za pripremanje večere i zajednička druženja. Sve do kraja ovogodišnje ljetne sezone svim gostima daruju do 30% popusta na smještaj.