SAD i Kanada

Mike DeSimone i Jeff Janssen

PISANI MATERIJAL

Gospoda Mike DeSimone i Jeff Janssen nagrađeni su kao autori teksta ”Croatia in Living Color”, objavljenog u vrlo cijenjenom američkom magazinu Wine Enthusiast. Članak na sedam stranica Hrvatsku opisuje kao domovinu Marka Pola te zemlju idealnu za ljubitelje „povijesnih vina” i dobre hrane, isprepletenu raznim utjecajima od Italije do istočne Europe.
Mike DeSimoe i Jeff Jensse, također poznati kao “World Wine Guys”, uvaženi su američki novinari koji pokrivaju teme vina, pića te putovanja. Wine Guys pišu za Wine Enthousiast Magazin, Wine Spectator, Saveur.com, Shermans Travel itd. Kada ne putuju svijetom u potrazi za sljedećim dobrim vinom kao suci sudjeluju na mnogim prestižnim vinskim izložbama. 

Ashley Colburne

TV REPORTAŽA 

Gospođa Ashley Colburne nagrađena je kao producentica emisije “Take Off with Ashley Colburn; Croatia” postaje Wealth TV. Emisija je snimana tijekom 2010., a premijerno je prikazana 30. siječnja 2011. godine. Od tad se prikazuje dvaput mjesečno u trajanju od 30 minuta. Wealth TV je kablovska televizija koju prati 120 milijuna gledatelja u Americi. Ciljana publika su dobrostojeći, a nudi sadržaje koji uključuju putovanja, gastronomiju, automobile i slično. Ashley Colburn karijeru je započela kao voditeljica, producentica i novinarka za TV postaju Wealth TV 2009 godine. Prva emisija koju je sama producirala, “WOW Croatia” osvojila je prestižnu nagradu Emmy 2010 godine. Ove je godinje otvorila svoju producentsku kuću, Ashley Colburn Production te nastavila snimati putopisni projekt “Take Off With Ashley Colburn”.