Predstavništvo Švicarska

PISANI MATERIJAL

U časopisu „Tages Anzeiger" izašao je predivan, vrlo informativan članak na 10 stranica, koji opisuje ljepote naše obale od Istre do Cavtata. Nakon reportaže uslijedili su brojni telefonski pozivi Švicaraca koji su bili oduševljeni člankom.

Novinar: Peter Niklaus Trösch (od malih nogu bavio se novinarstvom, kao dijete bio je moderator za dječje vijesti na švicarskoj televiziji. Od 1974. urednik je jednog od najutjecajnih švicarskih dnevnika Tages Anzeiger za područje zabave, putovanja i društvene kronike)

Naklada: 225.287 primjeraka

Veličina reportaže: 10 stranica

Datum objave: svibanj 2007. godine

RADIO MATERIJAL

Nakon studijskog putovanja u Dubrovniku u kolovozu 2007. gospodin Marco Horat pripremio je 26 minutnu emisiju " Lierba del vicino"o povijesti i kulturi Dubrovnika koja je emitirana na radiju Rete Uno u rujnu 2007.

Novinar: Marco Horat (Marco Horat od 1974. godine radi na Swiss Italian radio i televiziji RTSI kao producent i urednik. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada za svoje reportaže i emisije. Danas je zadužen za produkciju i emitiranje zabavnog programa na program Channel One - rette na radiju RSI, također je autor brojnih tekstova za domaće i strane novine i časopise. Od 1993. godine predsjednik je Ticino's Archaeological Association AAT)

Vrijeme emitiranja: rujan 2007. godine

Slušanost: 137.000

Trajanje reportaže: 26 minuta