Avantura Otok Ugljan – Mobilna aplikacija

TZŽ referenca: Zadarska
Objavljeno: čet, 30.06.2022 - 13:16
Avantura Otok Ugljan – Mobilna aplikacija
Avantura Otok Ugljan
Osim ruta i lokacija, aplikacija sadrži ostale informacije koje su korisne posjetiteljima kao vozni red javnog prijevoza (morski i kopneni), hitni brojevi telefona te korisne web stranice i poveznice

Aplikacija Avantura Otok Ugljan je aplikacija sadržajem i konceptom prilagođena svim aktivnim posjetiteljima otoka Ugljana. Obuhvaća informacije, slike i interaktivan prikaz ruta i lokacija.

Rute

Sve biciklističke, pješačke i planinarske rute otoka kategorizirane su po težini, pristupačnosti i dužini te na taj način korisnik može birati između ruta prilagođenih vožnji bicikla, pješačenju ili planinarenju Uz  fotografije i opis, posjetitelji mogu proučiti prikaz rute na karti koja prikazuje izgled terena.

Lokacije

Lokacije su točke interesa na otoku i podijeljene su kategorički na vrhove, odmorišta, plaže te prirodne i kulturne znamenitosti. Svaka je lokacija također tekstualno i vizualno opisana te ju je moguće prikazati na karti. Osim ruta i lokacija, aplikacija sadrži ostale informacije koje su korisne posjetiteljima kao vozni red javnog prijevoza (morski i kopneni), hitni brojevi telefona te korisne web stranice i poveznice.

U budućnosti je planirana mogućnost korisničke povratne informacije putem javnih objava komentara i slika te kroz kanal za prijave problema zatečenih na terenu. U razvoju je i funkcija QR kodova na pločama koji će povezivati digitalni dio aplikacije s terenom. Tako bi se stvorio dnevnik posjeta pojedinih punktova na terenu te ukupno zanimljiviji pristup otkrivanja otoka Ugljana.

Aplikacija „ Adventure island Ugljan“ je dostupna na Android i iOS platformama.