Zadarska

Jurja Barakovića 5
23000 Zadar
Hrvatska

Direktor županijske turističke zajednice
Mihaela Kadija
Predsjednik županijske turističke zajednice
Božidar Longin

44.114606, 15.228168

Novosti iz TZŽ-a

Boris Kačan, Jubilarna 20. Ninska šokolijada

Završena 20. jubilarna Ninska šokolijada

26.07.2022. -
Zadarska
U jednoj od najromantičnijih destinacija Europe – Ninu, u nedjelju, 17. srpnja, održala se nadaleko poznata gastro manifestacija, a posjetitelji su imali priliku degustirati šokol, delikatesu čija je receptura ostala tajna obitelji ninske regije.
TZ Zadarske županije

Turistička zajednica Zadarske županije izdala novu nautičku brošuru

08.07.2022. -
Zadarska
Očekujući još jednu odličnu nautičku sezonu, Turistička zajednica Zadarske županije je izradila novi katalog namijenjen nautičarima i promidžbi otoka Zadarske županije, a koji se distribuirao diljem nautičkih središta Zadarske županije.
Kulturno-povijesna staza Lukoran

Kulturno-povijesna staza Lukoran

30.06.2022. -
Zadarska
Kulturno-povijesna staza Lukoran povezuje istaknuta mjesta lukoranske prošlosti i sadašnjosti koja su prezentirana medijem interpretacijskih tabli na pet jezika. Staza je edukativno-rekreativnog karaktera te povezuje naselja Mali i Veli Lukoran.
TZO

Dva nova proizvoda TZ Općine Preko

30.06.2022. -
Zadarska
Prije šest godina na otoku Ugljanu započeo je razvoj infrastrukture za aktivni odmor kroz projekt „Avantura otok“, što je posljednjih godina nadopunjeno i dodatnim pješačkim stazama, penjačkom liticom Željina, mobilnom aplikacijom te pratećim sportsko – rekreativnim manifestacijama.
Avantura Otok Ugljan

Avantura Otok Ugljan – Mobilna aplikacija

30.06.2022. -
Zadarska
Aplikacija Avantura Otok Ugljan je aplikacija sadržajem i konceptom prilagođena svim aktivnim posjetiteljima otoka Ugljana. Obuhvaća informacije, slike i interaktivan prikaz ruta i lokacija.