Warner Bros. u Istri snimao "First Dates Hotel"

TZŽ referenca: Istarska
Objavljeno: čet, 25.02.2021 - 14:20
First Dates Hotel
TZ Istra
First Dates Hotel

U jesen 2020. Warner Bros je na području sjeverozapadne Istre, gotovo mjesec dana, snimao specijalnu emisiju "First dates hotel" (Hotel prvih susreta). Riječ je o romantičnoj verziji reality showa u kojem žene i muškarci iz cijele Njemačke, samci, imaju priliku upoznati se i družiti u opuštenoj atmosferi, a u najboljem slučaju i zaljubiti se.

Uz moto da "ljubav prolazi kroz želudac", organizira se blind-date, a zaiskri li tijekom romantične večere među kandidatima, njihov boravak u First Dates Hotelu može biti produžen. Priliku za bolje upoznavanje te da saznaju koliko se zapravo dobro slažu dobivaju na drugom spoju. Uz nezaboravan odmor u Istri koji, od razgovora kraj bazena, koktela u hotelskom baru, šetnju prekrasnim istarskim krajolicima, tako što lako je zamislivo. 

Poznati chef Roland Trettl, koji je vodio s dvije Michelinove zvjezdice ovjenčan restoran Ikarus - Hangar 7 u Salzburgu, šarmantni je domaćin i druge sezone showa koji u Istri dočekuje karizmatične samce u okruženju iz snova. Warner Bros je producirao šest epizoda za njemačku televiziju VOX. Emitiranje sezone snimljene u Istri započelo je 8. veljače i može se pratiti ponedjeljkom u 20:15 sati.