Treće izdanje Malog festivala Petrinja održat će se 21. i 22. lipnja

TZŽ referenca: Petrinja
Objavljeno: pon, 10.06.2024 - 16:41
Plakat
TZG Petrinja
Svi koncerti su besplatni i počinju u 20 sati na Trgu Matice hrvatske u Petrinji

Treće izdanje Malog festivala Petrinja održat će se 21. i 22. lipnja, a grad na obali Kupe ugostit će Songkillerse i Niku Turković. Uz njih, sve Petrinjce i njihove goste zabavljat će i sve popularniji Kids from the Sky te Scifidelity Orchestra.

Songkillersi, predvođeni Željkom Banićem – Banetom, nastupit će u subotu, 22. lipnja, donoseći u Petrinju svoje najveće hitove poput “Sreća”, “Ni’ko kao ti”, “Dio mene”, “Tako volim što te znam” i “Teži slučaj”. Čakovečki street music virtuozi SciFidelity Orchestra zagrijat će publiku prije nastupa Songkillersa. Filip Horvat iz Scifidelity Orchestra poručio je: “Veliko nam je zadovoljstvo što možemo biti dio ove dobre priče. Volimo Petrinju i veselimo se nastupu – očekuje vas puno dobre vibre, pozitivne glazbe i lijepih emocija”.

Miljenica publike Nika Turković nastupa 21. lipnja, dolazeći u Petrinju na krilima velikog hita “Mogu i sama”. Publika će uživati i u njezinim uspješnicama poput “Ima smisla”, “Pusti”, “Gledaj me” i “U mraku”. Nika je izjavila: “Ovo će biti moj prvi koncert u Petrinji, a posebna mi je čast što ću sa svojim bendom otvoriti ovaj dvodnevni festival. Jako sam uzbuđena i obećajem da ćemo se posebno potruditi kako bi publika bila zadovoljna. Vidimo se u Petrinji”. Prije Nike, nastupit će mlade alt pop zvijezde iz Križevaca, izvodeći već dobro poznate pjesme poput “Onaj osjećaj”, “Prolazna stvar”, “Znamo malo” i “Film”. 

Svi koncerti su besplatni i počinju u 20 sati na Trgu Matice hrvatske u Petrinji. Tijekom poslijepodneva bit će organiziran program za djecu uz DJ-a, a ulaz je besplatan.

Mali festival Petrinja organiziraju izdavačka kuća Aquarius Records, Turistička zajednica Grada Petrinje i Grad Petrinja.

VIŠE INFORMACIJA O DOGAĐAJU:
Facebook Turističke zajednice Grada Petrinje: https://www.facebook.com/TZGradaPetrinje  
Instagram Turističke zajednice Grada Petrinje: https://www.instagram.com/visitpetrinja/  
Web stranica Turističke zajednice Grada Petrinje: https://petrinjaturizam.hr/  
Facebook događaj „Nika Turković“: https://www.facebook.com/events/465509392708488/ 
Facebook događaj „Songkillersi“: https://www.facebook.com/share/1edx1QhN9ARNFvao/