Ryanair najavio novu liniju prema Hrvatskoj

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: pon, 04.01.2021 - 08:35
Corporate.ryanair.com

Prema pisanju portala Croatian Aviation, najveći niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, najavljuje novu liniju prema Hrvatskoj u ljetnom redu letenja 2021. godine.

Naime, irski niskotarifni avioprijevoznik od lipnja 2021. godine pokrenut će jednu novu liniju prema Hrvatskoj. Radi se o liniji Napulj - Zadar na kojoj će Ryanair prometovati po prvi put.

Direktne komercijalne linije između Zadra i Napulja do sada nije bilo, no to će se promijeniti ovog ljeta. Ryanair će od 4. lipnja uvesti spomenutu liniju s dva leta tjedno, ponedjeljkom i petkom, sa zrakoplovima tipa B737-800.

Navedena linija bit će u prometu do kraja rujna (27.09.), a u tom će razdoblju Ryanair obaviti 34 povratna leta. Ukupno će, od početka lipnja do kraja rujna ovaj poznati niskotarifni avioprijevoznik ponuditi ukupno 12.852 sjedala između Napulja i Zadra.
Karte za navedenu liniju već su u prodaji na službenoj stranici aviokompanije.

Podsjećamo, Ryanair je iz prodaje povukao brojne linije prema Hrvatskoj za ljeto 2021. godine, no očekuje se da će većina njih naknadno biti puštena u prodaju do kraja veljače.