RASPRODAN DRUGI KRUG KOTIZACIJA ZA PLAVA LAGUNA IRONMAN 70.3 POREČ

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: uto, 26.07.2022 - 09:56

Nakon što je prvi razred kotizacija za utrku Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istria – Hrvatska rasprodan još u siječnju, drugi razred kotizacija rasprodan je sredinom srpnja! U prodaju tako kreće i treći razred kotizacija koja će premijerno u Poreču biti 16. listopada i za koju su organizatori već dobili najviše moguće rezultate u pripremnom dijelu. 

Raduje nas velik interes triatlonaca za utrku u Hrvatskoj. Svi oni koji se odluče upravo za našu utrku u srpnju mogu očekivati jako dobre uvjete za utrku, posebno s obzirom da se biciklistički dio utrke vozi po Istarskom Ipsilonu te će upravo ravna cesta i sjajna podloga omogućiti mnogo personal best rezultata, odnosno osobne rekorde što je uvijek jako atraktivno“, ističe Goran Vrus, direktor utrke.
 
Upravo mala ukupna nadmorska visina te mogućnost brze vožnje po zatvorenoj cesti Istarskog ipsilona, s kvalitetnom podlogom, pružaju mogućnost ostvarivanja osobnih rekorda kojima streme svi triatlonci te je zato trasa posebno atraktivna za sve koji se još nisu odlučili da li doći u Hrvatsku na prvi Ironman 70.3 u organizaciji Plave Lagune. 

Nakon suradnje s Ironman grupom koja je započela u 2019. godini te dva Plava Laguna 5150 Triatlona Poreč iz serije Ironman natjecanja, Plava Laguna ove godine u Poreču organizira 70.3 triatlon, jedno od najprestižnijih svjetskih natjecanja u ovom sportu. 

Ironman 70.3 označava distancu u miljama koju sportaši trebaju proći u tri discipline – 1.2 milje plivanja, 56 milja bicikliranja te 13.1 milja trčanja (izraženo u km je to 113 ukupno, 1.9 km plivanje, 90 km bicikliranja te 21.1 km trčanja).

Sami start kreće s plivačkom trasom u Zelena Resortu u Poreču, ispred Hotela Parentium Plava Laguna.  Biciklistička trasa protezat će se Poreč –Funtana- Višnjan. Posljednja, trkačka trasa započinje u Zelena Resortu, do starog grada Poreča, do uvale Saladinka i natrag te istim putem do Zelena Resorta, a vremensko ograničenje utrke je 8 sati. 
Najbolji na Plava Laguna IRONMAN 70.3. Poreč osigurat će i 45 mjesta za Svjetsko prvenstvo IRONMAN 70.3 koje će se održati u Lahti, Finska 26. – 27.kolovoza 2023. 

Svi sudionici imaju posebne uvjete za smještaj u objektima Plave Lagune, u hotelima koji su tik uz startnu i ciljnu liniju te koji nude logistiku i infrastrukturu prilagođenu sportašima te usluge koje su omogućene isključivo za sudionike utrke odnosno njihove obitelji. 

Više informacija o IRONMAN brendu i globalnim serijama događaja možete pronaći ovdje.