Promo film Experience Golden Slavonia osvojio nagradu u kategoriji "Najbolji turistički film"

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: čet, 13.10.2022 - 14:30

Višestruko nagrađivani promo film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Experience Golden Slavonia osvojio je nagradu na International Tour Film Festivalu koji se održao u Rimu od 4. do 8. listopada, a nagradu je osvojio u kategoriji Najbolji turistički film. Trinaesta je to osvojena nagrada promo filma na svjetskim festivalima, a promo film nastao je u produkciji Balduči film d.o.o. i redatelja Bobbya Grubića koji je prethodno osvojio i tri prestižne Emmy nagrade.

Na dodjelu i uručenje nagrade za Najbolji turistički film 2022. godine stigla je i izaslanica Veleposlanika RH u Rimu, Jasena Mesića, generalna konzulica gđa. Iva Pavić koja je također popratila dodjelu uz predstavnike filma županice Antonije Jozić, direktorice TZ Požeško-slavonske županije Maje Jakobović i redatelja Bobbya Boška Grubića. "Sudjelovanjem na filmskim festivalima promoviraju se sve ljepote i turistički sadržaji Požeško-slavonske županije, ali i od struke potvrđuje atraktivnost destinacije Zlatna Slavonija", rekla je Maja Jakobović.

International Tour Film Festival međunarodno je natjecanje za kratke, srednje i dugometražne filmove koje je ujedno popraćeno raznim događanjima i kulturnim programom. "Izuzetno je zadovoljstvo primiti nagradu za najbolji turistički film 2022. na prestižnom međunarodnom festivalu, a posebno mi je drago što je svečanosti nazočila i generalna konzulica Iva Pavić.", izjavila je županica Jozić.

Nagrađeni film možete pogledati OVDJE.