Objavljen natječaj za direktora Predstavništva HTZ-a u Poljskoj

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: uto, 15.11.2022 - 13:06

Hrvatska turistička zajednica objavila je Natječaj za izbor i imenovanje direktora Predstavništva HTZ-a u Poljskoj sa sjedištem u Varšavi. Prijave na natječaj, koji je objavljen na mrežnim stranicama HTZ-a, zaprimaju se do 29. studenoga 2022. isključivo putem elektroničke pošte [email protected].

„Poljska spada među najvažnija turistička tržišta za hrvatski turizam s kojeg smo u dosadašnjem dijelu ove godine ostvarili gotovo sedam milijuna noćenja. U odnosu na rekordnu 2019. godinu riječ je o rastu od osam posto što je izvrstan rezultat te takve pozitivne trendove želimo zadržati i u budućem razdoblju. U tome će jednu od ključnih uloga imati i naš ured predstavništva u Varšavi pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane profesionalce i kvalitetne kandidate da se prijave na natječaj te da svojim iskustvom, znanjem i vještinama daju svoj doprinos u zadržavanju pozicije Hrvatske kao vodeće inozemne destinacije na tržištu Poljske“, izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Neki od uvjeta za prijavu na natječaj su najmanje četiri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, odnosno najmanje šest godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, znanje jednog i poznavanje još jednog stranog jezika ili jezika turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno te poznavanje turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno i dr. Uz dokaze za prijavu kandidati su potrebni dostaviti i svoj prijedlog četverogodišnjeg plana aktivnosti predstavništva, a o rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od osam dana od dana donošenja odluke Turističkog vijeća HTZ-a o odabranom kandidatu.