Na festivalu Dani komunikacija nagrađena kampanja „Out of Office Award“

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: pon, 03.04.2017 - 12:18

Kampanja Hrvatske turističke zajednice „Out Of Office Award 2016“, na kojoj su radile agencije BBDO Zagreb i Grayling, osvojila je prestižnu MIXX nagradu na festivalu Dani komunikacija u kategoriji Brand awareness kampanja! MIXX natjecanje izrađeno je po međunarodnoj licenci IAB-a, a u sklopu njega se dodjeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima, odnosno platformama u području tržišnih komunikacija. Osvojenu nagradu je komentirao i direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić koji je naglasio da je jedan od glavnih ciljeva Hrvatske turističke zajednice upravo podizanje svijesti o brandu i njegovim vrijednostima.

„Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu koja je rezultat kvalitetnog rada i suradnje Hrvatske turističke zajednice s agencijama BBDO Zagreb i Grayling. Ovo je za nas bila vrlo kvalitetna kampanja koja je postigla odlične rezultate, a sada je to potvrdio i stručni žiri koji se sastojao od profesionalaca iz svih segmenata digitalne industrije. Tu su i kriteriji ocjenjivanja koji uključuju kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate, a svi kriteriji su bili podjednako važni za donošenje konačne ocjene i izbor pobjednika“, poručio je direktor Ivičić.

Dodajemo kako je ista kampanja dobitnik i srebrne nagrade IdejaX u kategoriji turizam, kultura i slobodno vrijeme. Riječ je o nacionalnom izboru u sklopu kojega se nagrađuju originalne ideje koje pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojem su realizirane na tržištu. Peto izdanje festivala Dani komunikacija održano je u Rovinju proteklog vikenda, a u sklopu festivala su dodijeljene nagrade za najbolje marketinške i komunikacijske projekte. Festival je ove godine privukao rekordan broj od 2200 posjetitelja iz zemlje i regije.