Kamp Čikat dobitnik nagrade najvećeg njemačkog udruženja za promociju kamping turizma

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: sri, 28.02.2018 - 11:46

Kamp Čikat u turističku sezonu 2018. ulazi bogatiji za novo priznanje. Naime, kampu Čikat iz portfelja tvrtke Jadranka kampovi s otoka Lošinja prvi je put dodijeljena prestižna nagrada DCC Europapreis 2018. Kamping kluba DCC (Deutcher Camping Club), koji broji više od 100 tisuća članova. Svečana dodjela nagrada održana je u sklopu sajma Reise & Camping u njemačkom Essenu.

Nagradu DCC Europapreis dodjeljuje najveće udruženje u Njemačkoj za promicanje kamping turizma od 1996., a pristiglo priznanje za kamp Čikat posebno je i zbog toga što je time postao jedan od svega šest kampova iz Hrvatske koji su dobitnici ove nagrade. Kamp Čikat je ovogodišnji dobitnik nagrade uz još 5 kampova iz Austrije, Njemačke i Španjolske, a o važnosti nagrade govori i činjenica da su se nagrade dodjeljivale u prisustvu predsjednika ADAC-a (njemačkog auto kluba) Stefana Thurna, predsjednika FICC-a (Međunarodna udruga kampista) Alvara Joaoa Pereire te gradonačelnika grada Essena.

Kako navode iz Kamping kluba DCC, kamp Čikat je nagrađen zbog luksuzne ponude i sveobuhvatnog zabavnog programa, ali i zbog kvalitetnog upravljanja, otvorenosti inovacijama i pravovremenom prepoznavanju želja gostiju.