Jedan od najpoznatijih poljskih blogera u Hrvatskoj

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: sri, 29.12.2021 - 10:56

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice te uz podršku turističkih zajednica Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita, ovih će dana adventske sadržaje i zimsku turističku ponudu, zajedno sa svojom obitelji, razgledati jedan od najpoznatijih poljskih blogera i ljubitelj Hrvatske Wojciech Tyluś, koji zajedno sa suprugom uređuje blog CroLove. Riječ je o blogu koji je u potpunosti posvećen Hrvatskoj te koji na tjednoj bazi ostvaruje oko 230.000 posjeta, a na godišnjoj i više od milijun. Autori bloga imaju i velik broj fanova na društvenim mrežama gdje promoviraju ono najbolje od Hrvatske koju smatraju svojim drugim domom.

„Aktivnosti poput ove od velikog su značaja u promociji zimske ponude hrvatskih destinacija, ali i u pozicioniranju naše zemlje kao kvalitetne, atraktivne i sigurne turističke zemlje. Navedeno je nam posebice važno za tržište Poljske na kojem smo ove godine ostvarili oko 6,7 milijuna noćenja što u odnosu na 2019. predstavlja rast od 8 posto“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić

Program boravka poljskog blogera i njegove obitelji uključuje obilazak adventskih lokacija u Splitu kao što su klizalište u Đardinu te programe na Perivoju, Zvončacu i Mertojaku, a obići će i Božićno selo u Gornjem Dolcu.

„Hrvatska je doista čarobna destinacija i tijekom zime, dok se Split ističe toplim i sunčanim blagdanskim ugođajem. Božićnu atmosferu možete osjetiti na svakom koraku, program je bogat i atraktivan, a istovremeno se osjećamo vrlo sigurnima. Naš je zaključak da Hrvatsku svakako morate posjetiti i zimi“, poručio je Wojciech Tyluś.