Hrvatska kongresna ponuda predstavljena na burzi IMEX Frankfurt

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: čet, 23.05.2019 - 15:00

Hrvatska turistička zajednica organizirala je predstavljanje hrvatske ponude na kongresnoj burzi IMEX koja se održavala u Frankfurtu do 23. svibnja. Tako su se na hrvatskom štandu, osim individualnih sastanaka, održale i prezentacije destinacija za različite grupe kupaca. Osim toga, Hrvatska turistička zajednica je, u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom i „Vina Croatia, vina mosaica“, tijekom prva dva dana sajma svim posjetiteljima omogućila degustaciju nekih od najboljih hrvatskih vina, dok je prvoga dana u sklopu štanda predviđeno druženje s poslovnim partnerima, koji će imati priliku sudjelovati u nagradnoj igri u organizaciji HTZ-a te osvojiti nekoliko nagrada; putovanje u nekoliko hrvatskih destinacija po izboru pobjednika, ulaznice za Ultra festival u Splitu te hrvatsko vino i maslinovo ulje.

Dodajmo kako su na burzi svoju ponudu predstavili suizlagači i poslovni partneri među kojima su  Kongresni uredi TZ grada Zagreba i TZ grada Dubrovnika, Adriatic Luxury Hotels, Ban Tours, Esplanade Zagreb, HUP Zagreb, Losinj Hotels and Villas, Spektar putovanja i Valamar.

Kongresni sajmovi su najvažnije okupljalište međunarodne kongresne i insentiv ponude i potražnje, kao i specijaliziranih medija te su namijenjeni poslovnoj klijenteli. Organizatori sajma osiguravaju izlagačima sastanke s visoko kvalitetnim kupcima kroz poseban „Hosted Buyers“ program gdje na burze dovode najznačajnije kupce, predstavnike medija, korporacija i asocijacija.