25 njemačkih agenata i turoperatora u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji 

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: pet, 11.06.2021 - 12:40

25 predstavnika njemačkih turističkih agenata i turoperatora boravi na studijskom putovanju u Splitsko-dalmatinskoj županiji od 10. do 13. lipnja ove godine. Putovanje je realizirano uz podršku Hrvatske turističke zajednice i u suradnji s turoperatorom Reisewelt iz Neuhofa pored Frankfurta.

Reisewelt je obiteljska tvrtka koja se specijalizirala za putovanja u Hrvatskoj i poglavito za Makarsku rivijeru. Kako već ove 2021. godine planira širenje ponude na kružna putovanja, u svrhu što boljeg širenja prodajne mreže u partnerskim agencijama, za predstavnike istih organizirano je kružno putovanje iz Splita prema Hvaru, Korčuli i Makarskoj.

Osim prirodnih ljepota dalmatinskih otoka, Biokova te povijesnih gradova, na Makarskoj rivijeri agenti će imati priliku razgledati partnerske hotele u ponudi Reisewelta.Sudionike ovog studijskog putovanja su u Splitu dočekali predstavnici TZ Grada Splita, dok im je u Hvaru dobrodošlicu  zaželio direktor TZ Grada Hvara Petar Razović.

Joachim Teiser, vlasnik i osnivač Reisewelta, izjavio je kako je vrlo zadovoljan ovogodišnjom prodajom aranžmana za Hrvatsku i kako smatra da će interes Nijemaca biti veći od lanjskog, poglavito radi dobrog pozicioniranja Hrvatske kao sigurne destinacije na njemačkom tržištu.

Dodajmo kako se nakon ovog prvog putovanja planira i putovanje druge grupe agenata koji bi u Hrvatsku trebali stići 18. lipnja.