Festival čokolade u Opatiji u novom terminu donosi ekskluzivne slatke delicije, 11.-13. studenog

TZŽ referenca: Primorsko-goranska
Objavljeno: pon, 07.11.2022 - 11:03
Festival čokolade Opatija
TZ Primorsko-goranske
Čokolada će se naći i na menijima opatijskih restorana, kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara.

Ekskluzivni proizvodi od čokolade, vrhunske delicije i atraktivan program obilježit će 16. Festival čokolade u Opatiji, koji će se održati od 11. do 13. studenog.

Tijekom tri dana drugog vikenda u studenom Opatija će postati „meka“ ljubitelja slatkih užitaka, koje očekuje prigodna ponuda osmišljena posebno za ovu manifestaciju. Središnje zbivanje najvećeg i najstarijeg hrvatskog događanja posvećenog svima omiljenoj namirnici, sajam „Čokoladna čarolija“ u centru Gervais okupit će više od dvadeset „craft“ proizvođača čokoladnih slastica, a novost će ove godine biti OPG-ovi s paletom proizvoda od čokolade, koji će se smjestiti na prvom katu opatijskog kulturnog centra.

Festival čokolade mjesto je na kojem se promovira jedinstvena ponuda izvrsnih brendova iz Hrvatske i regije, koji njeguju originalan pristup prilikom osmišljavanja svojih čokoladnih kreacija. Stoga će sajam „Čokoladna čarolija“ predstaviti ekskluzivnu ponudu rijetkih i teško dostupnih delicija, prepoznatljivu po iznenađujućim i zadivljujućim okusima. Vrata centra Gervais bit će otvorena u petak, 11. studenog od 14 do 21 sat, u subotu 12. studenog od 9 do 21 sat, te u nedjelju, 13. studenog od 9 do 19 sati. Čokolada će se naći i na menijima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara. Uz gastronomske užitke, posjetitelje očekuje i bogat program od izložbe, radionica, glazbeni program…