Novinari iz Jakarte na studijskom putovanju u Hrvatskoj

Kategorija: Najave
Objavljeno: sri, 04.10.2017 - 11:18
Omiš
Denis Peroš

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s turističkim zajednicama grada Zagreba, Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije te s Turkish Airlinesom, organizira studijsko putovanje za 11 novinara iz Jakarte. U sklopu ovog putovanja Turkish Airlines je osigurao dolazak novina, a sam program putovanja kreće danas, 4. listopada i trajat će do 9. listopada.

Tijekom petodnevnog studijskog putovanja tako će novinari posjetiti grad Zagreb te ostale destinacije i znamenitosti s područja Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Novinari koji sudjeluju na studijskom putovanju dolaze iz redakcija CNN-a, Asia Dreamsa, SCTV-a, Jawa Posa, Jakarta Posta, Now Jakarte te iz DestinAsiana.

Dodajemo kako je inicijator za organizacijom studijskog putovanja Turkish Airlines i to nastavno na radionicu koja se održala u Jakarti s ciljem promoviranja Hrvatske. Naime, održanom radionicom u Jakarti napravljen je prvi korak u promociji, a ovo studijsko putovanje predstavlja odličnu priliku za dodatnim pozicioniranjem ukupne hrvatske turističke ponude.