UNWTO pokrenuo izazov za ugostitelje

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: sri, 29.07.2020 - 10:13
UNWTO pokrenuo izazov za ugostitelje

Svjetska turistička organizacija UNWTO pokrenula je izazov za ugostitelje (Hospitality Challenge), nastao u suradnji s vodećom svjetskom organizacijom u području ugostiteljskog obrazovanja - Sommet Education.

Cilj izazova je okupiti najoriginalnije startup tvrtke, poduzetnike i inovatore koji svojim projektima mogu pozitivno utjecati na sektor ugostiteljstva u četiri različite kategorije (luksuzne robe i putovanja, hoteli i hotelske operacije, piće i hrana te pametne nekretnine), a sve u skladu sa principima održivog razvoja. Svi prijavitelji trebali bi ponuditi metode, procese, strukture upravljanja, društveno utjecajne inicijative, nove tehnološke aplikacije i postojeće tehnologije.

Trideset finalista bit će nagrađeni kompletnom stipendijom u 15 programa, a nude ih Institut za visoko obrazovanje Glion u Švicarskoj i Velikoj Britaniji, Les Roches Crans-Montana, Les Roches Marbella i Ecole Ducasse. Projekte će financirati Eurazeo, kojoj je Sommet Education sestrinska tvrtka.

Rok za prijavu projekata je 31. kolovoza 2020. godine, a više informacija dostupno je na idućem linku: https://learn.sommet-education.com/unwto-hospitality-challenge.html