U Istri održana dodjela nagrada za "Najiznajmljivača 2022."

Objavljeno: pet, 16.12.2022 - 15:14

 

Veliko finale Najiznajmljivača 2022., akcije Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Novog lista održalo se u Villi Panoramici smještenoj u Viškovićima, na mjestu s kojeg se pruža sjajan pogled na Raški zaljev i dio Kvarnera. Panoramica je odabrana kao mjesto dodjele nagrada jer je i sama postala najboljom ovogodišnjom turističkom vilom u Hrvatskoj.

Nakon izbornog procesa u kojem je participiralo na stotine vila, kuća za odmor, apartmana i turističkih soba te odabira 36 finalista, iscrpnim uvidom u “stanje na terenu” došlo se do najboljih. Oni su pored već spomenute Panoramice u kategoriji najbolje kuće za odmor M 30, vlasnika Damira Strukana iz Ugljana, mjesta u sastavu Grada Trilja u Splitsko-dalmatinskoj županiji kao i Veli dvor, vlasnice Jelene Mucić iz Nerezina na Lošinju, odnosno Primorsko-goranskoj županiji.

U kategoriji “najbolje sobe” nagradu je odnio Moj hir, vlasnice Tatjane Štimac iz Stankova – Jastrebarskog u Zagrebačkoj županiji, a nagrada za najbolji apartman uručena je vlasnicima apartmana “Marko”, Antoniji i Marku Mikasu iz Svetog Filipa i Jakova u Zadarskoj županiji.

Dodijeljene su i tri posebne nagrade – najbolja ruralna kuća za odmor je Mali medo, vlasnice Jasne Colnar iz Bužima u Ličko-senjskoj županiji, najbolji urbani apartman je D’art Penthouse, vlasnice Daniele Milišić iz Splita dok je najbolja tradicijska kuća ona Biljkinog oca, vlasnika Vedrana Grizbahera iz baranjskog Luga u Osječko-baranjskoj županiji.

Nagrade najboljima dodijelili su Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Josip Pavić, posebni savjetnik i predstavnik ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac kao i Ankica Kruljac, predsjednica uprave Novog lista.

Izvor: Novi List