Prezentacija Hrvatske za mađarske agencije i turoperatore

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: pet, 19.11.2021 - 14:09

U sklopu događanja koje je organiziralo Mađarsko udruženje putničkih agencija (MUISZ), u jednom od najpoznatijih budimpeštanskih hotela Gellert održana je posebna prezentacija Hrvatske u organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj. Prezentaciju je održala direktorica predstavništva Ivana Herceg, događanje je bilo namijenjeno predstavnicima mađarskih agencija i turoperatora, a bilo je prisutno gotovo 100 sudionika. 

„Ova je prezentacija Hrvatske ujedno bila odlična prilika da se svim partnerima na mađarskom tržištu zahvalimo na iznimnom doprinosu u postizanju ovogodišnjih turističkih rezultata s ovog, za hrvatski turizam, tradicionalno važnog tržišta. Podsjećam da su Mađari u dosadašnjem dijelu ove godine ostvarili više od 2,5 milijuna noćenja što u odnosu na 2019. godinu predstavlja vrlo dobrih 77 posto rezultata“, izjavila je Herceg, nadodavši kako se nastavak dobrih trendova s ovog tržišta očekuje i tijekom 2022. godine. 

Tako su u sklopu prezentacije najavljeni adventski programi diljem Hrvatske, prezentirani su rezultati ovogodišnje sezone s naglaskom na rezultate ostvarene s mađarskog tržišta te su najavljena očekivanja i trendovi za iduću turističku godinu. Nakon prezentacije je održana i prigodna večera u sklopu koje su servirana i promovirana hrvatska vina.

Predsjednica MUISZ-a, Judit Molnar, zahvalila je predstavništvu na odličnoj suradnji te je najavila mogućnost održavanja jednog od idućih sastanaka MUISZ-a upravo u Hrvatskoj.