Otvorene prijave za Dane hrvatskog turizma u Rovinju

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: čet, 14.09.2023 - 13:53

Želite biti dijelom najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj i pritom uživati u bogatom višednevnom programu? Odlično, jedino što morate je ispuniti online prijavu za Dane hrvatskog turizma, koji će se ove godine održati 9. i 10. studenoga u Rovinju. Svi će sudionici nakon uspješno odrađene registracije zaprimiti QR kod i podatke za prijavu u sustav u kojem će, između ostalog, moći rezervirati smještaj po povoljnijim cijenama za vrijeme trajanja manifestacije. 

Dani hrvatskog turizma predstavljaju središnje turističko događanje koje zajedno organiziraju Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora te na kojem se očekuje sudjelovanje više od 1000 sudionika iz sektora turizma, ugostiteljstva, medija i ostalih s turizmom povezanih sektora.

Kroz višednevni program manifestacije se tradicionalno obilježava turistička godina u Hrvatskoj te se putem stručnih predavanja, radionica, prezentacija i radnih sastanaka sažimaju turistička i gospodarska postignuća, komentiraju aktualne teme vezane uz turizam te prezentiraju turistički potencijali za daljnji razvoj i učinkovitije pozicioniranje hrvatskog turizma, a dio programa čini i svečana dodjela godišnjih turističkih nagrada uz izravni televizijski prijenos. 

Više informacija o Danima hrvatskog turizma dostupno je na službenoj web stranici manifestacije.