Novinarka i urednica britanskog magazina Harper’s Bazaar i Town & Country u Dubrovniku 

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: sri, 02.09.2020 - 14:17

Istaknuta novinarka medijske korporacije Conde Nast, Becki Murray, koja je ujedno urednica britanskog Harper’s Bazaara, boravi ovaj tjedan u Dubrovniku gdje priprema reportažu za jedan od najprestižnijih magazina u Velikoj Britaniji, Town & Country. 

Boravak novinarke i urednice u Dubrovniku organiziran je od strane londonske PR agencije AD Publicity u suradnji s Anom Muhar Blanquart te uz potporu Hotela Rixos Premium i Turističke zajednice grada Dubrovnika. Tijekom svog višednevnog boravka u Hrvatskoj, novinarka će obići Dubrovnik i Elafite. Naglasak reportaže za prestižni Town & Country magazin je na kulturno-povijesnim znamenitostima te bogatoj gastronomskoj ponudi Dubrovnika. 

U Dubrovniku je novinarki i urednici Becki Murray dobrodošlicu zaželjela direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Ana Hrnić koja je istaknula kako je Dubrovnik izrazito sigurna destinacija s povoljnom epidemiološkom situacijom. 

Dubrovnik je trenutno povezan s Ujedinjenim kraljevstvom s 28 letova tjedno, a prijevoznici su British Airways, EasyJet i Jet2.com. Destinacije su London LHR, London LGW, London STN, Manchester, Newcastle, Bristol, Birmingham, Edinburgh i LondonLTN.