Hrvatska turistička ponuda predstavljena u Rimu

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: sri, 29.06.2022 - 13:06

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji sudjelovalo je na poslovnom događanju održanom 28. lipnja u Rimu. Riječ je o poslovnom susretu namijenjenom isključivo turističkim profesionalcima koji je održan u organizaciji najvažnijeg b2b časopisa Travelquotidiano, a okupilo se 150 sudionika među kojima su bili predstavnici turoperatora, turističkih agencija, prijevoznika i strukovnih udruženja Italije. 

„Hrvatska je, zajedno sa zemljama kao što su Španjolska, Izrael i Tajland, bila partner ovog događanja tijekom kojeg smo dali detaljan pregled u naše odrađene aktivnosti, a najavili smo i planove za promociju posezone. Italija spada u kategoriju naših najvažnijih emitivnih tržišta s kojih ostvarujemo najveći turistički promet, a razdoblje kada u našim destinacijama boravi najviše Talijana tek je pred nama“, izjavila je Viviana Vukelić, direktorica Predstavništva HTZ-a u Italiji. 

Podršku turističkoj industriji dao je i načelnik Odjela za turizam, događaje, sport i modu grada Rima Alessandro Onorato. Cjelokupni event je bila odlična prilika za dodatnom vidljivošću i promociji Hrvatske, ali i za susrete s najvažnijim partnerima.