1. Međunarodni susret turističkih influencera u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: uto, 31.05.2022 - 11:43

Čak 30 influencera iz Hrvatske, Italije, Poljske, Velike Britanije, Brazila i Koreje od 1. do 5. lipnja boravit će u Splitsko–dalmatinskoj županiji povodom održavanja 1. Međunarodnog susreta turističkih influencera. Organizatori ovog premijernog događanja su Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Croatia Hot Spots magazin, a među zvučnim domaćim i stranim imenima koja će uveličati događanje su influencerica Ella Dvornik, poznati hrvatski putopisac Goran Jović, ali i strani influenceri te Tik Tokeri poput Laure Budryte, CroLove blogera, Petre Čolak i drugih. 

Srednja Dalmacija zasigurno će sudionicima poslužiti kao vrelo inspiracije i kvalitetnog sadržaja jer će influenceri, osim odmaranja u elegantnim sobama s čarobnim morskim pogledom hotela Amfora na splitskom Žnjanu, u istom hotelu održati konferenciju i okrugli stol na temu „Utjecaj influencera na turističku industriju“. Osim toga, očekuje se druženje i fotografiranje s Dioklecijanovom stražom, posjet popularnoj Skywalk šetnici, kupanje na Zlatnom ratu, razgledavanje Paklenskih otoka, posjet Crvenom i Modrom jezeru, posjet Sinju i utvrdi Kamičak uz nezaobilazan obilazak Muzeja Sinjske Alke, a za ugodno druženje i nestvarne fotografije uz zalazak Sunca pobrinut će se ambijent Hvarske tvrđave.

Osim uživanja u prirodi i kulturi, influenceri će uživati i u eno-gastronomskoj ponudi pa će tako Kliška tvrđava poslužiti kao plato za ekskluzivni domjenak „Dinner experience at Klis fortress“ na kojem će, nakon atraktivne večere koju će spremiti Gorana Milaković – finalistica hrvatskog Masterchefa, uzvanici degustirati niz finih vina najboljih hrvatskih vinara. 

Dodajmo kako hashtag #CentralDalmatiapower označuje novu destinacijsku kampanju Splitsko-dalmatinske županije koja će uz pomoć influencera, koji imaju sve veći utjecaj na svjetskoj turističkoj karti, ostvariti još bolje promotivne rezultate.