Vukovarsko-srijemska

Glagoljaška 27
32100 Vinkovci
Hrvatska

Direktor županijske turističke zajednice
Rujana Bušić Srpak
Predsjednik županijske turističke zajednice
Božo Galić

45.2910248, 18.8010483

Novosti iz TZŽ-a

Uzbudljiv lipanj u Vukovaru: VUkovART i prvi Vukovarski polumaraton

28.05.2019. -
Vukovarsko-srijemska
Radi se o manifestaciji koja za cilj ima promijeniti vizualni identitet grada i učiniti ga prepoznatljivim kao luku umjetnosti otvorenu za sve umjetnosti. Ove će se godine festival održati na šest lokacija u gradu, sve će započeti koncertom Generala Woo-a 1. lipnja, a program uključuje  i 1. Vukovarski polumaraton, programe za djecu, panel diskusije i radionice.
 VII. Rimski dani

U Vinkovcima počinju VII. Rimski dani: Pogledajte borbu gladijatora i posjetite rimski sajam

28.05.2019. -
Vukovarsko-srijemska
Manifestacija u organizaciji TZ grada Vinkovaca, grada i gradskog muzeja donosi bogat program koji uključuje borbe gladijatora, rimski sajam, razne radionice i prikaze života u Rimskom carstvu te, u večernjim satima, koncerte Prljavog kazališta i Psihomodo Popa.
SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ – VUKOVAR 2019. u Vukovaru

Na festival u Vukovar dolaze Prljavci, Vinkovci će ugostiti kazališta, a Nijemci dočekati ptice selice

29.04.2019. -
Vukovarsko-srijemska
U svibnju sve stanovnike i posjetitelje Vinkovaca, Vukovara i Nijemaca očekuju zanimljivi sadržaji u kojima mogu uživati sve generacije. Od Festivala glumaca do promatranja ptica selica, svatko će pronaći nešto za sebe u Vukovarsko-srijemskoj županiji.
Festival cvijeća u Vukovaru

Festival cvijeća u Vukovaru: Od 26. do 28. travnja uživajte u raskošni cvijeća i ukrasnih biljaka

15.04.2019. -
Vukovarsko-srijemska
Krajem travnja svake se godine u centru Vukovara održava Festival cvijeća koji okuplja lokalne i regionalne uzgajivače biljaka, cvjećare, aranžere i ostale srodne obrtnike i ljubitelje cvijeća i ukrasnih biljaka. Ove godine će svoje najbolje primjerke na platou ispred Radničkog doma pokazati od 26. do 28. travnja.
Nora – trenutak pobune

Dječja predstava „Nora – trenutak pobune“ dolazi u Vukovar

18.03.2019. -
Vukovarsko-srijemska
U Hrvatskom Domu Vukovar 19. ožujka s početkom u 20 sati održat će se dječja predstava "Nora - trenutak pobune" u izvedbi Umjetničke organizacije Tragači i zagrebačkog Centra KNAP. Predstava se odvija po principu „kazališta u kazalištu“, prateći proces proba na predstavi „Nora – kuća lutaka“ prema originalnom dramskom djelu Henrika Ibsena.