Međimurska

Bana Josipa Jelačića 22e
40000 Čakovec
Hrvatska

Direktor županijske turističke zajednice
Rudi Grula, voditelj ureda
Predsjednik županijske turističke zajednice
Matija Posavec

46.391996796976, 16.44739151001

Novosti iz TZŽ-a

Međimurje daje više

TZ Međimurske županije lansirala promotivnu kampanju „Međimurje daje više“

23.06.2020. -
Međimurska
Turistička zajednica Međimurske županije u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin i još 50-ak turističkih  partnera iz komercijalnog i javnog sektora Međimurja lansirala je promotivnu kampanju pod sloganom "Međimurje daje više".  Glavni cilj kampanje je hrvatskom i slovenskom tržištu prenijeti poruku da je Međimurje sigurna, kvalitetna, zanimljiva i sadržajna destinacija koja svojim gostima daje vrijednost više.  
Međimurje daje više

Međimurje daje više: TOP 7 razloga zašto posjetiti Međimurje

23.06.2020. -
Međimurska
Ovog ljeta posjetite Međimurje jer Međimurje vam daje više. Čeka vas mnoštvo raznolike turističke ponude koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije, a osim što ćete u Međimurju uživati, čeka vas više od 100 besplatnih doživljaja.

Žene čuvarice tradicije: Dvodnevna izložba ručnih radova povodom Međunarodnog dana žena

27.02.2020. -
Međimurska
Prigodom otvorenja izložbe tradicionalno se održava kulturni program u kojem sudjeluju učenici osnovnih i srednjih međimurskih škola i članovi pjevačkih skupina. Njeguje se tradicija, prikazuju se običaji, recitiraju se pjesme domaćih pjesnika, najčešće na kajkavskom narječju. Sviraju se i pjevaju međimurske pjesme. 
8. Međunarodna revija filmova za djecu

8. Međunarodna revija filmova za djecu u Centru za kulturu Čakovec

27.02.2020. -
Međimurska
8. Međunarodna revija filmova za djecu u Centru za kulturu Čakovec održava se od 2. do 5. ožujka, a prije svake projekcije organizirani su uvodi u gledanje filma kako bi se učenicima približili osnovni filmološki i tematski elementi koje film obrađuje. Na Maloj sceni Vinko Lisjak svaki dan tijekom revije održat će se i radionica.
Porcijunkulovo 2018.

Svo bogatstvo međimurskog kraja čeka vas pod šarenilom tisuća kišobrana na Porcijunkulovu

27.07.2018. -
Međimurska
Ispod šarenila kojeg stvara više tisuća kišobrana, sad već zaštitnog znaka Porcijunkulova, tristotinjak izlagača nudi autentične suvenire i rukotvorine, prikazuje način izrade tradicijskih proizvoda karakterističnih za naše krajeve, a bogata je i enogastronomska ponuda.