ILTM North America 2024.

Nastup na B2B skupu ILTM North America

Baha Mar, Nassau (Bahami)

 23. – 26. rujan 2024.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) poziva zainteresirane hrvatske poslovne subjekte na iskaz interesa za sudjelovanje u zajedničkom nastupu Hrvatske turističke zajednice i hrvatskih partnera na poslovnom skupu ILTM North America 2024. koji će se održati od 23. -26. rujna 2024. u Baha Mar, Nassau (Bahami).

Hrvatska turistička zajednica zakupit će i brendirati zajednički prostor za poslovne sastanke te organizirati dodatne aktivnosti kako bi u što boljem svjetlu bila predstavljena hrvatska ponuda luksuznog turizma.

ILTM North America (International Luxury Travel Market North America) je poslovni skup posvećen luksuznom segmentu putovanja u Sjevernoj Americi, koji od 2012.g. predstavlja jednu od najvažnijih platformi za povezivanje globalnih dobavljača luksuznih putovanja s odabranim savjetnicima za luksuzna putovanja iz Sjeverne Amerike.

Detaljnije informacije i mogućnosti prijave za hrvatske poslovne subjekte nalaze se u dokumentu "Pozivno pismo”.

KONTAKT OSOBA ZA PRIJAVU
PODACI O GOSPODARSKOM SUBJEKTU
Kriteriji
Ranije sudjelovanje na poslovnim skupovima/sajmovima luksuznih putovanja u Sjevernoj Americi
Obrada podataka

Hrvatska turistička zajednica prikupljene podatke neće dalje obrađivati na način koji nije u skladu s tom svrhom te ih neće predavati trećoj strani, a bez izričite suglasnosti podnositelja prijave.

Hrvatska turistička zajednica će sve podatke obrađivati zakonito, pošteno i transparentno s obzirom na podnositelja prijave.

Podnositelj prijave svjestan je da se održavanje sajma i aktivnosti vezane uz nastup fotografiraju i to isključivo u svrhu informiranja javnosti putem web stranica Hrvatske turističke zajednice.

Napomena: Poslovni subjekt čija prijava bude prihvaćena slaže se da Organizator (Hrvatska turistička zajednica) može zatražiti dostavu dokaza za ispunjenje kriterija navedenih u prijavnici.