Biciklijada „Puti Zagorja - Veliko Trgovišća i okolica“

TZŽ referenca: Krapinsko-zagorska
Objavljeno: uto, 05.07.2022 - 07:12
Biciklijada „Puti Zagorja - Veliko Trgovišća i okolica“
Puti Zagorja - Veliko Trgovišća i okolica
Biciklijada „Puti Zagorja - Veliko Trgovišća i okolica“

Biciklijada „Puti Zagorja - Veliko Trgovišća i okolica“ održava se u subotu 9. srpnja. Krenut će iz mjesta veliko Trgovišće, a biciklisti će putem proći kroz Družilovec, Požarkovec, Strmec, Vadinu Domahovo, i druga predivna mala mjesta lijepog Hrvatskog Zagorja i vratiti se na polazno mjesto u Velikom Trgovišću. Online prijave moguće su na mail adresi [email protected] Prijava i uplata kotizacije može se obaviti i na dan biciklijade na parkiralištu NK „Zagorec“ Veliko Trgovišće, Ul.dr Stanka Pinjuha 7b od 15,00 do 16,00 sati.

- Start: 16,00 sati
- Planirani povratak: do 19,30 sati
- Ruta: 23 km (19 kilometara asfalt, 4 kilometra makadam, 290 metara uspona)

Kroz 23 kilometara atraktivne rute biciklisti će moći upoznati predivan zagorski krajolik i dobro se zabaviti. Otprilike na sredini biciklijade (u Strmcu kod crkve) bit će osigurana okrjepa za sve sudionike biciklijade. Ujedno se mole biciklisti da među sobom održavaju i poštuju potrebni sigurnosni razmak.

Svi sudionici biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da biciklijada protekne u veselom ozračju. Biciklijada će se odvijati pod prometom te ćemo koristiti jedan kolnički trak. Ponesite dovoljno tekućine. Organizator će osigurati redare. U slučaju potrebe (kvar bicikla, ozljede i sl.) vozilo „metla“ bit će na začelju kolone tijekom cijele biciklijade. Osigurana je okrepna stanica (napitci, voće..). Sukladno vremenskim prilikama, ponesite odgovarajuću odjeću. Djeca mlađa od 16 godina obavezno moraju biti u pratnji odrasle osobe (roditelja ili staratelja). Preporučuje se upotreba kaciga (za djecu do 16 godina ona je obavezna).

Organizator je osigurao i mogućnost najma bicikala po cijenama:
E-BIKE + biciklistička kaciga – 220 HRK MTB + biciklistička kaciga – 150 HRK

Rezervacija na [email protected]; [email protected] ili na 098 210 359 (Ivica) i 097 63 93 025 (Ivan), najkasnije 24 h prije održavanja biciklijade. Dostava u Veliko Trgovišće pola sata prije održavanja biciklijade.