Avio linija Croatia Airlinesa povezuje Rijeku i München do sredine siječnja 2023.

TZŽ referenca: Primorsko-goranska
Objavljeno: pon, 07.11.2022 - 10:30
Aviolinija Croatia Airlines
Frank Heuer
Letovi se obavljaju triput na tjedan - utorkom, četvrtkom i nedjeljom

Croatia Airlines od početka studenoga do sredine siječnja 2023. godine nastavlja obavljati letove na međunarodnoj liniji Rijeka - München.

Zahvaljujući sinergiji Croatia Airlinesa i Turističke zajednice Primorsko-goranske županije putnicima su odsad na raspolaganju letovi na ovoj liniji i za putovanja tijekom zimskog razdoblja. Letovi se obavljaju triput na tjedan - utorkom, četvrtkom i nedjeljom, a povratne karte dostupne su po cijeni već od 149 eura. Povratak cjelogodišnje aviolinije iz Münchena za Rijeku bio je i jedan od ciljeva koji je proizašao nakon prošlogodišnjeg niza sastanaka Turističkog vijeća Turističke zajednice Primorsko-goranske županije s predstavnicima turističkog gospodarstva s područja županije.

Svakako je važno naglasiti da njemačko tržište na području Primorsko-goranske županije ostvaruje više od 30% ukupnog turističkog prometa, a gosti iz Njemačke i u ovoj godini uvjerljivo drže prvo mjesto prema broju ostvarenih noćenja. Uz to, Zračna luka München je i poveznica sa 150 ostalih svjetskih destinacija, što znači da će zahvaljujući ovoj liniji Primorsko-goranska županija postati još dostupnija gostima iz cijelog svijeta i tijekom zime.