Co-exhibiting application form (contract) 2021

Kako su štandovi različitih dimenzija, veličina suizlagačkih mjesta će varirati, a točnu veličinu svih suizlagačkih mjesta znat ćemo nakon prijava za suizlaganje, tj. nakon dobivenih točnih dimenzija štanda od organizatora sajma i nakon izrade tlocrta štanda za pojedini sajam. HTZ će u skladu s mogućnostima udovoljiti suizlagačima vezano za veličinu suizlagačkog mjesta.

Hrvatska turistička zajednica će i ove godine snositi 50% troška uređenja na općim sajmovima (opći, nautički, kamping) kojeg definira tehnički izvođač odabran putem javnog natječaja. Budući su sredstva za troškove uređenja suizlagačkih mjesta u budžetu HTZ-a ograničena, ista će moći iskoristiti suizlagači koji će dostaviti ugovore/prijavnice u periodu raspoloživosti sredstava. Ukoliko se sredstva potroše prije završetka prijava za suizlaganje, preostali suizlagači će biti u obvezi platiti puni trošak uređenja za svoje suizlagačko mjesto. Pri prihvaćanju programa rada HTZ-a za 2021. godinu potvrdit ćemo sufinanciranja. 

 Cijena suizlaganja varira u o odnosu na veličinu suizlagačkog mjesta, a obuhvaća cijenu zakupa i uređenja štanda koju se suizlagač obvezuje podmiriti Hrvatskoj turističkoj zajednici. Cijena zakupa je podložna promjenama, a bit će uvjetovana od strane organizatora sajma.

Detaljne informacije nalaze se u Ugovoru o suizlaganju.

APPLICATION FORM - Contract 2021