Rekreacija i zabava

Nagrada „REKREACIJA I ZABAVA“ dodjeljuje se tematskim i/ili zabavnim parkovima, sportskim kompleksima, pješačkim i/ili biciklističkim stazama, golf terenima, bazenima, teniskim centrima, kasinima regionalne/nacionalne razine atraktivnosti koje doprinose turističkom iskustvu destinacije. Za natjecanje u ovoj kategoriji prijavljuju se subjekti koji svojim gostima pružaju jedinstveno iskustvo posjeta te pokazuju inovativnost i faktor različitosti koji ih izdvaja od ostalih subjekata.                             

TKO SE PRIJAVLJUJE?
Za natjecanje u ovoj kategoriji mogu se prijaviti subjekti koje svojim gostima pružaju jedinstveno iskustvo posjeta te pokazuju inovativnost i faktor različitosti koji ih izdvaja od ostalih subjekata.
Subjekti koji se prijavljuju u ovoj kategoriji moraju biti registrirani za pružanje usluga poslovanja sukladno kategoriji.

KAKO NAPRAVITI DOBRU PRIJAVU?
U prijavi je važno realno, istinito i što subjektivnije opisati kvalitete, dostignuća i specifičnosti subjekta koji se prijavljuje kako bi se ocjenjivačkoj komisiji pružila što potpunija slika o predmetnom poslovnom subjektu i njegovom proizvodu ili usluzi.

Kvaliteta predane prijave uvelike utječe na ishod ocjenjivanja, stoga uložite vrijeme i kreativnost u formiranje prijave koja adekvatno opisuje vaše poslovno dostignuće.

UVJETI I ODREDBE
Predajom prijave preko službene web stranice www.htz.hr, kao prijavljeni subjekt slažete se s dolje navedenim uvjetima natjecanja:

  • Zaposlenici, predstavnici ili članovi uže obitelji osoba zaposlenih kod organizatora Natjecanja ne mogu se prijaviti na Natječaj.
  • Subjekti se mogu prijaviti na više kategorija, ali svaka prijava za pojedinu kategoriju mora biti ispunjena u zasebnom formularu ovisno o kategoriji (formulari se razlikuju prema kategorijama).
  • Sudjelovanjem u natjecanju slažete se da ulaskom u najbolje 3 ocijenjene prijave sudjelujete i u promotivnim aktivnostima natjecanja.
  • Organizator natjecanja nema obvezu povrata informacija ili materijala (uključujući autorska djela) koji su priloženi uz prijavu.
  • Odluka ocjenjivačkog tima je finalna i nije predmet žalbi. Dodijeljene ocjene, izbor finalista kao i odluka o pobjedniku su finalne.
  • U slučaju bilo kakvih nesuglasica oko dodijeljenih ocjena, prijava te u slučaju arbitraže, finalnu odluku donose Hrvatska turistička zajednica i Ministarstvo turizma te na nju nije moguće uložiti žalbu ili ju dodatno osporavati.
  • Sve prijave će završetkom natjecanja dobiti pisanu povratnu informaciju od ocjenjivačke komisije.

Krajnji rok podnošenja kandidatura do 17. srpnja 2017. godine

PRIJAVA


ARHIVA                                                                       

Najbolji u kategoriji „REKREACIJA I ZABAVA“ u 2016. godini

REKREACIJA I ZABAVA 

        1. VODENI PARK AQUAE VIVAE, KRAPINSKE TOPLICE

        2. AQUAPARK ISTRALANDIA

        3. AVANTURISTIČKI PARK RIZVAN CITY

 

Najbolji u kategoriji „REKREACIJA I ZABAVA“ u 2015. godini

REKREACIJA I ZABAVA 

        1. AQUAPARK ISTRALANDIA 

        2. TERME TUHELJ

        3. PUSTOLOVNI PARK CADMOS VILLAGE