Uspješno održan DER Touristik Campus Roadshow

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: pon, 03.04.2017 - 15:36

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice za Njemačku, od 27. do 31. ožujka sudjelovalo je na DER Touristik Roadshowu pod nazivom „Sonne & Strand“, odnosno „sunce i plaža“. U sastavu DER Touristik grupacije posluju turoperatori ITS, Jahn Reisen, Travelix, DERTOUR, Meier's Weltreisen i ADAC Reisen, s više od 6 tisuća zaposlenih u preko dvije tisuće turističkih agencija diljem Njemačke.

Tako je u okviru workshopa agentima u četiri grada, Leipzigu, Berlinu, Hamburgu i Kölnu, putem kratkog izlaganja i prezentacija, predstavljena turistička ponuda Hrvatske. Sveukupno 260 agenata je bilo podijeljeno u pet grupa te su se radionice istovremeno održavale u pet tematskih blokova. Hrvatska je bila u sastavu bloka „Mediteran 1“, zajedno s Italijom i Grčkom, a program workshopova bio je temeljen na grupnom radu predavača i agenata.

Nakon kratkog uvoda predstavnika DER Touristika te predstavljanja svih partnera po tematskim blokovima, agenti su se rasporedili u manje grupe i tako pohađali workshopove u zasebnim odjelima. Snježana Stanić Kuzmanić iz predstavništva Hrvatske turističke zajednice upoznala je agente s atraktivnostima naše zemlje i drugim općim informacijama kroz prezentaciju. Za vrijeme workshopa agenti su također bili uključeni u kvizove vezane na temu određenog bloka, a pobjednici su u završnom dijelu dnevnog programa od partnera dobili razne nagrade u vidu vaučera za putovanja i noćenja u hotelima.